Co se táká elektroniky, tak mi v pátek přestal fungovat CarPlay. Normálně fungoval, telefonoval jsem přes něj, pak jsem na cca 20 min přerušil jízdu a při dalším připojení telefonu přes kabel už na displeji nezobrazil žádnou ikonu aplikace telefonu. Tvářil se jako připojený (v rohu černého displeje byla ikonka CarPlay a na Siry šlo mluvit přes ovládání na volantu). Displej jinak normálně fungoval, rádio hrálo...Proběhl restart telefonu, zastavení a nastartování auta, vysunutí kabelu, volání na připojený telefon... a nic. Po půlhodině další pokusy bez výsledku. Pak jsem volal do servisu, a že by to mohla dělat verze iOS (nedávno instalovaná, ale zjistil jsem, že už je vydaná další verze), byl jsem ten týden třetí, kdo měl problém. Po dalším pokusu vše naskočilo, v neděli iOS přeinstalován. Včera zase nefungovalo automatické zamykání, zavíral a otvíral jsem dvěře jako ďas (hlavně u řidiče), že to muselo být určitě na parkovišti před obchoďákem někomu divné. Jednou se ozval "varovný signál" - 3 nebo 4 rychlá pípnutí. Musel jsem zamknout ovladačem (kartou). Při následném parkování to už fungovalo. V menší míře se to stalo už jednou (varovný signál byl), ale otevření a zavření dveří to napravilo. Auto není ani 2 měsíce staré... A ke všemu bylo včera nějak víc slyšet to cvakání při sešlapávání spojky (viz vlákno podvozek).
Jak lze provést reset palubního počítače??