- 653
Presne ..aj tak stepujem okolo autá a je naštartované ..Souhlasím. Beru to tak, že bych v zimě rád cca 5 minut před příchodem k autu nastartoval, ať povolí námraza. Stejně to vždy škrabu s nastartovaným motorem...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Presne ..aj tak stepujem okolo autá a je naštartované ..Souhlasím. Beru to tak, že bych v zimě rád cca 5 minut před příchodem k autu nastartoval, ať povolí námraza. Stejně to vždy škrabu s nastartovaným motorem...
A to mluvis o tomto?Podľa mna je Pandora ako kondom ..lepšie ho mať a nepotrebovať ako potrebovať a nemať
No já mám Machine Gray a musím teda říct, že je dost slabá. Na několika místech je odražená až do bílé od kamínků apod. a lak je teda dost tenký. V tomhle je teda Mazda ještě o kus pozadu za jinýma značkama. Předtím jsem měl starší Volvo V50 a ani po letech nebyl lak v takovém stavu, jako u 2 roky staré Mazdy. BohuželPořád si říkám, že černou se nic nezkazí.. že je to taková klasika. Ale ta šedá má taky něco do sebe, určitě je zajímavější. Jen se bojím, že trpí stejnými neduhy jako Soul Red, tj. malou vrstvou laku a extrémní náchylností na poškození, jako jsi popsal... nebo je na tom ta šedá líp?