- 653
Píše tam že preplácajú poisťovne ...zvláštneMě to vyznívá tak, že některé (nejmenované) automobilky to i proplácí, ale Mazda to "jen" doporučuje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Píše tam že preplácajú poisťovne ...zvláštneMě to vyznívá tak, že některé (nejmenované) automobilky to i proplácí, ale Mazda to "jen" doporučuje.
Setrili, nema. Zrovna vcera jsem se s tim trapil, to kdyz jsem tam nejdrive ukladal a nasledne vyndaval roletku (vezl jsem pneu).u KE je zespodu provázek s plastovým háčkem, možná to má i KF nebo šetřili...
Asi len poprosiť niekoho aby to podržalProzradí mi někdo fígl, jak zajistit dno v kufru, aby zůstalo zvednuté, když chci např, vyndat dojezdovku, kompresor atd.?? Nemyslím překlopit jen tu první část, ale celé dno
Smutný u auta za takový prachyAsi len poprosiť niekoho aby to podržal
Dobrý deň chcem sa opýtať mam Mazdu CX5 AWD 2O12 a ked je nastartovaná nedá sa mi otvorit kufor viete mi poradit co s tým stale musim vypnut motor aby som otvoril kufor. Mam ju tyzden a predtem som mal skody a vw
velmi pekne dakujem v mojom pripade treba dat do parking, samozrejme yatiahnuta rucna a noha z brzdy preč a vtedy sa daju otvoritStačí zatáhnout ruční a nestát na brzdě (je to ochrana proti vykradení na semaforu).