• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Mazda CX-5 2017 (KF) - obecně

to tecki: A jak to šlo prosím tě dolů?? V pohodě a nebo blbě....
Keďže to bola originálna prepravná ochranná fólia, šlo to veľmi ľahko, držalo to asi iba podtlakom vzduchu. Ty máš asi inú fóliu, keď máš problém to dať dole.

No zkousel jsem to nehtem a ani boha :) zkusím to nějak nafotit zda to pujde, ale nazivo je to fakt dost videt a prijde mi, ze to je spis od takove té dotykové tuzky co se používa třeba na tablet apod. Taky to nechápu proč na to hrabat, když to jde všechno v pohodě ovládat přes kolečko na středu....no uvidím, jestli je to folie jako že to tak vypadá, tak tam drží jak svina....chci zkusit vzít lehce fénem co to uděla...myslite že blbost???

Čauves Lidi. Mám jen takokovy dotaz. Mám novou CX5, kupoval jsme ji novou. Mám ji dva roky a zajímalo by mě, jestli máte u 2.0 i 121kw. pod přední haupnou tu výplň, odhlučnění, izolaci. Já otevřu a mám tam jen plech. Říkal jsem si, tak je benzínová Mazda, tak jsem myslel, že ji tam Japončíci nedáváj, ale včera jsem řídil 3 válce i30 a tam izolace byla.

Čauves Lidi. Mám jen takokovy dotaz. Mám novou CX5, kupoval jsme ji novou. Mám ji dva roky a zajímalo by mě, jestli máte u 2.0 i 121kw. pod přední haupnou tu výplň, odhlučnění, izolaci. Já otevřu a mám tam jen plech. Říkal jsem si, tak je benzínová Mazda, tak jsem myslel, že ji tam Japončíci nedáváj, ale včera jsem řídil 3 válce i30 a tam izolace byla.
Ja to tam mám

Áno, taktiež mám, bola na všetkých 3 benzínových čo som mal či mám (2017, 2018, 2019), prvá bola predokolka FWD a ostatné AWD. Ibaže ak by si mal napr. úúúúplne tú základnú výbavu Emotion. Ale píšes v zlom fóre CX-5 (KE), ty aj my máme KF ;)

Akú výbavu to máš? Urob si tu podpis na svojom profile s uvedením svojho auta, hneď sa bude lepšie vedieť keď budeš akúkoľvek otázku dávať...

Poslední úprava:
Aaaaaa, takže problém asi vyriešený, máš najnižšiu výbavu Emotion, jedine tá bola na plecháčoch...A máš potom aj tuším manuálnu klímu...

Hold, na niečom museli šetriť, aby sa mohli pochváliť, že cena CX-5 je "už od 23.000 €"... A pod 30.000€ je pomaly problém sa dostať, keď chceš AWD...Ty máš iba FWD, plechové disky, manuálnu klímu, klasické rádio namiesto navigácie, nemá LED svetlá vzadu, aj vpredu nie sú full LED... a chýba všetko čo nie je nevyhnutné pre funkčnosť auta...Ale zase môžeš mať CX-5 v cene napr. CX-3...

Poslední úprava:
Děkuju kluci za všechno. Pro me bylo důležitý jen, že bylo auto nový a že mě nikdo nepodvedl. Jen chci základní výbavu pochválit . Jestli nemám tedy kryt pod haupnou, tak teda neva, jen jsem se chtěl ujistit jak to má být,ale mám fuel led přední světlomety podkavaci i dálkové, jinak to nepochopís, ale dení svícení mám
žárovky, blinkry a zadní žárovky. Kamera proti nárazu,výškově nastavitelná sedadla. Ještě jsem jednou kluci chtěl poděkovat, že jste mě ukdnili, pokud je to opravdu, tak, že z výroby to mohlo přijit bez krytu, izolace pod haupnou. Mám kamaráda z Bmw a v Hyundai a slyšel jsem od nich i historky, že měli někde vystavené funglovky na trávníku a prej jim do nich nabouralo auto, že prej to opravili a prodali, jako nové vozidlo z Bmw to samé nějakéj dobrák rozmlatil několik aut vystavených venku a zákazníkům se to pradava, jako nové.

Děkuju kluci za všechno. Pro me bylo důležitý jen, že bylo auto nový a že mě nikdo nepodvedl. Jen chci základní výbavu pochválit . Jestli nemám tedy kryt pod haupnou, tak teda neva, jen jsem se chtěl ujistit jak to má být,ale mám fuel led přední světlomety podkavaci i dálkové, jinak to nepochopís, ale dení svícení mám
žárovky, blinkry a zadní žárovky. Kamera proti nárazu,výškově nastavitelná sedadla. Ještě jsem jednou kluci chtěl poděkovat, že jste mě ukdnili, pokud je to opravdu, tak, že z výroby to mohlo přijit bez krytu, izolace pod haupnou. Mám kamaráda z Bmw a v Hyundai a slyšel jsem od nich i historky, že měli někde vystavené funglovky na trávníku a prej jim do nich nabouralo auto, že prej to opravili a prodali, jako nové vozidlo z Bmw to samé nějakéj dobrák rozmlatil několik aut vystavených venku a zákazníkům se to pradava, jako nové.
Kde si auto kupoval?To mám nejradši tydle strašáky,chápu že tě vynervovali

Když jsme u toho krytu zespod haubny -může dojít k jeho poškození i běžným provozem? Nebo jen hlodavci? Pač me teda nenapadá co by ho mohlo jinak poškodit. Ale najeto mam 5,5 tis. a ta vata je dost rozcupovaná... Dolíval jsem teď vodu do ostřikovačů a úplně se toho lekl. Takže asi leda svině kousavý, co?

Když jsme u toho krytu zespod haubny -může dojít k jeho poškození i běžným provozem? Nebo jen hlodavci? Pač me teda nenapadá co by ho mohlo jinak poškodit. Ale najeto mam 5,5 tis. a ta vata je dost rozcupovaná... Dolíval jsem teď vodu do ostřikovačů a úplně se toho lekl. Takže asi leda svině kousavý, co?
Buď rád, taky se ti mohla pustit do kabelů nebo nějaký hadičky a to by bylo nepoměrně dražší, tuším že si za to berou v servisech kolem 7 tisíc Kč. o_O

Back