dusan2916
nový člen
- 1
Dodrý deň . Som tu nový po zakúpení Mazda CX 5 2018 118kw AWD automat som našiel toto fórum kde budem tráviť svoj voľný čas získavaním poznatkov a ak sa podelím čo mám nové ja . Neviem či sa to riešilo ale je možnosť pridať respektíve sfunkčniť niektoré funkcie ktoré sú ohľadom stupňa výbavy zablokované ja som to riešil cez jedného pána z Moskvy ktorý mi to aktivoval na diaľku cez forscan samozrejme za finančný obnos ale není to také strašné len neviem či to tu môžem zverejniť myslím cenu.Ináč je to preklad cez google.
- Asistenčný systém jazdného pruhu + výstražný systém pred vybočením z jazdného pruhu (LDWS a LKA) - systém na automatické monitorovanie jazdného pruhu vozidla s upozornením na opustenie jazdného pruhu a návrat návrat na volant a návrat do jazdného pruhu;
- High Beam Control (HBC) - automatické zapínanie stretávacích / diaľkových svetlometov v závislosti od prítomnosti prichádzajúcej premávky alebo zmien stavu vozovky;
- SCBS-R - automatický systém núdzového brzdenia bez účasti vodiča pri cúvaní;
- Výstraha pozornosti vodiča (DAA) - systém automatického monitorovania a varovania pred únavou vodiča;
- LIM - rýchlostný limit.
- Asistenčný systém jazdného pruhu + výstražný systém pred vybočením z jazdného pruhu (LDWS a LKA) - systém na automatické monitorovanie jazdného pruhu vozidla s upozornením na opustenie jazdného pruhu a návrat návrat na volant a návrat do jazdného pruhu;
- High Beam Control (HBC) - automatické zapínanie stretávacích / diaľkových svetlometov v závislosti od prítomnosti prichádzajúcej premávky alebo zmien stavu vozovky;
- SCBS-R - automatický systém núdzového brzdenia bez účasti vodiča pri cúvaní;
- Výstraha pozornosti vodiča (DAA) - systém automatického monitorovania a varovania pred únavou vodiča;
- LIM - rýchlostný limit.