OndraRehor
nový člen
- 18
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Takze to prelestenie nestačilo ...postupom času to začalo “vystupovať” z laku a vyzerá ako pred tým ..jedine riešenie je úplne odstránenie laku až po farbu ..nový lak a potom dávam fóliu ..stačilo nervov ..keď mi zmerali hrubku laku tak na kapote mám polovičnú hrubku ako na iných miestach ..zvláštne lebo predná kapota je najnamahanejsia časť auta čo sa týka laku..auto mám 6 mesiacov najazdené cca 33.000 a kapota ako ementál
Raz som to skúsil neriešiť (bolo zablatené) ...povedal som si : kašlem veď je to “len” auto ...vydržalo mi to cca 6 hodín ..o 2 popolnoci som sa obliekol a išiel ho umyť od toho blata ak viem že je tam “bodka” tak už z 50 metrov vidím len tu bodku a nervuje ma to asi mám diagnózu autičkarA nebo neresit...
Mám to podobné, je to hrozné prokletí...!Raz som to skúsil neriešiť (bolo zablatené) ...povedal som si : kašlem veď je to “len” auto ...vydržalo mi to cca 6 hodín ..o 2 popolnoci som sa obliekol a išiel ho umyť od toho blata ak viem že je tam “bodka” tak už z 50 metrov vidím len tu bodku a nervuje ma to asi mám diagnózu autičkar
To myslíš akože vážne ?Akú má CX-5 brodivosť vodou? Cca 20cm po prahy? Alebo skôr motor nasaje vodu ako budem mať mokré nohy?
Jestli se chceš brodit tak CX-5 neni nejlepšiTo myslíš akože vážne ?
Něco zvládneAkú má CX-5 brodivosť vodou? Cca 20cm po prahy? Alebo skôr motor nasaje vodu ako budem mať mokré nohy?
Neudělali soudruzi při stavbě sídliště nějakou chybu? Nemělo to být původně aquacentrum s "divokou řekou"?U nás na sídlisku už párkrát po daždi zatopilo kruhový objazd, ktorý je cca na rovine. Väčšinou to dopadlo šťastne, ale naposledy tam niekto utopil Passata,.. Tak som chcel vedieť aké mám šance ja..
Zobrazit přílohu 30418