Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Ale kdeže, to jen redaktoři opakují pořád to samé, aniž by si stačili všimnout, že se technologie svařování jinak hnijících blatníků modelů GG/GY, BK, CR, ER v roce 2008 úplně změnila.shr3k: kazda automobilka setri, to ale stale neospravedlnuje celosvetove prvenstvo v nedostatocnej antikoroznej ochrane, co som nedavno citala clanok. Nadherny dizajn, skvely motor a zvysok zhnije.
Sám si sámSam si?
BohuželStaré dobré časy jsou dávno za námi.
Tak jsem dnes při voskování zjistil, že automatické sklápění zrcátek jde deaktivovat
Tak přátelé, já jsem asi dojezdil
Co iStop ? funguje ti? Cca první dva měsíce nešel pak sem málem dostal infarkt když naskočil a po garančce (přehráli softvér) přestal premávat. Samo že si v servisu nestěžuji
Ja ti teda nevim. Ja sice nemam CX-5, ale mam stejny motor a prevodovku. A take ve full vybave. Radio mi hraje hodne nahlas, jezdim kratsi trasy do 60 km skoro vzdy v kombinaci mesto/dalnice/okreska. A za toho pul roku funguje iStop bez problemu stale. Takze ja dobijim rozhodne dost. Moc mrazu tu ale zase nebylo, ikdyz parkuju vzdy venku.On, nemyslete si že speciálě u benoše v automatu a fůl sarapatiček na elektriku dobijete na 100% po 80km na dálnici.