jandrak
člen KLANu
- 70
Po přesunutí původního příspěvku kopíruji ještě jednou bez textu k servisu to, co se myslím obecně týká CX-5 a nějaké aktualizované info červeně.
Garanční opravy
volná sedačka řidiče - závada potvrzena výrobcem, čekám na telefonát, budu muset na výměnu pojezdů, snad to dobře dopadne, za ten rok se to dost zhoršilo ze skoro nic až skoro na 1cm vůli-nepříjemné - potvrzen termín výměny, napíšu co a jak
povrzávání přístrojovky, zmínil jsem , ale nechtěl jsem extra řešit, protože to nechci mít horší. Každopádně v zimě to lupalo / praskalo dost /kaplička, nebo levý přední roh, někde tam).Podlepili pěnovkou, asi je to lepší, nicméně stále to dělá. Navíc je teplo, těžko hodnotit. Určitě to přetrvává
vrzání / klepání při stažení okna, hlavně spolujezdec , u řidiče jsem si toho nevšiml. O závadě v servisu něco věděli a dá se říci, že to vyřešili (změna/přelepení/podlepení "sametky" -nevím přesně, jen co si pamatuji, co říkal. Bohužel se mi zdá , že to teď občas udělá u řidiče. U spolujezdce to ale 100% vyřešili.
Že se mi na kostkách za určité rychlosti rozdrnčí přístrojovka jsem neřešil, nechci, aby se mi v tom hrabali a člověk po nich nemůže chtít zázrak, je to duchařina. Okna se zdají být vyřešena
Jinak k autu,co bych po roce napsal...
- Oděrky od kamenů a lidí,těžko říct, jestli za to může kvalita laku
- z neznámého důvodu mi přeskakuje hudba na flash jak když přeskočí CD (na PC, software a infotainment moc nejsem, tak nevím, jestli je to autem nebo flaskou)
- spotřebu mám 9,4 průměr, jenže tomu dávám a taky dost poskakuju, o víkendu rychle dálnice, což je jízda 11-12l. Když jedu plynule J.spojku od Krče tunely do Holešovic, tak ukazuje jízdu 6,8l, spotřebu ale neřeším.
- 4x4 jsem zkoušel v zimě , nedobrovolně v bahně/poli, strmé bahnité a mokré travnaté meze se zastavením a následným rozjetím, zatím si to poradilo, takže musím chválit.
- někdy chybí výkon
- Stále mě uchvacuje vzhled a barva, jako první den.
- Asi budu potřebovat navi kartu, tak nevím, jestli se dá sehnat nějaká kopie za nižší cenu tady od někoho, nebo to koupit origo