Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Ked zatlacis na tlacitko klimy, klima sa vypne, ale kurenie - udrziavanie nastavenej teploty, ti nadalej ostava v AUTO mode.Chlapi ďakujem za odpovede.Chcel by som sa ešte opýtať ohľadom kúrenia.Ak je vonku 2°C a ja si v aute nastavím 22°C tak po stlačení AUTO na klíme mi zapne aj klimatizáciu A/C ECCO.Osobne si myslím že ak je zima klímu nemusí zapínať.Robí aj Vám to isté ?
A zkontroloval?
jo jo, celou cestu jsem se rozhlížel kolem a vše se zdálo bezpečnéA zkontroloval?![]()
Nojo to je ten pokrok, maďarské linuxové tablety, čert je byl dlužný.I mazda má své dnyNic víc mi mi cestou nenapsala...
.. na mazda autachJe to v pořádku, mlhové světlo je jen jedno.
to netuším, vyzkouším to ...Zdravím páni
Dnes som bol trochu nemilo prekvapený s mojou mazdičkou CX5 a zistil som že pohon 4x4 nefunguje na spiatočke smerom vzad.Predné koleso sa len šmýkalo a auto stálo na mieste.Je to skutočne tak že 4x4 funguje iba smerom vpred ?
tak jsem to vyzkoušel na zpátečku na sněhu, vypnul jsem TCS a protáčí se přední i zadníZdravím páni
Dnes som bol trochu nemilo prekvapený s mojou mazdičkou CX5 a zistil som že pohon 4x4 nefunguje na spiatočke smerom vzad.Predné koleso sa len šmýkalo a auto stálo na mieste.Je to skutočne tak že 4x4 funguje iba smerom vpred ?
Zdravím páni.Chcel by som sa opýtať ako riešite výmenu oleja v automatickej prevodovke.
Meniť olej alebo nemeniť ?Ak áno v akých intervaloch a čo všetko pri tom meniť.