Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Ked zatlacis na tlacitko klimy, klima sa vypne, ale kurenie - udrziavanie nastavenej teploty, ti nadalej ostava v AUTO mode.Chlapi ďakujem za odpovede.Chcel by som sa ešte opýtať ohľadom kúrenia.Ak je vonku 2°C a ja si v aute nastavím 22°C tak po stlačení AUTO na klíme mi zapne aj klimatizáciu A/C ECCO.Osobne si myslím že ak je zima klímu nemusí zapínať.Robí aj Vám to isté ?
A zkontroloval?
jo jo, celou cestu jsem se rozhlížel kolem a vše se zdálo bezpečnéA zkontroloval?
Nojo to je ten pokrok, maďarské linuxové tablety, čert je byl dlužný.I mazda má své dny Nic víc mi mi cestou nenapsala...
.. na mazda autachJe to v pořádku, mlhové světlo je jen jedno.
to netuším, vyzkouším to ...Zdravím páni
Dnes som bol trochu nemilo prekvapený s mojou mazdičkou CX5 a zistil som že pohon 4x4 nefunguje na spiatočke smerom vzad.Predné koleso sa len šmýkalo a auto stálo na mieste.Je to skutočne tak že 4x4 funguje iba smerom vpred ?
tak jsem to vyzkoušel na zpátečku na sněhu, vypnul jsem TCS a protáčí se přední i zadníZdravím páni
Dnes som bol trochu nemilo prekvapený s mojou mazdičkou CX5 a zistil som že pohon 4x4 nefunguje na spiatočke smerom vzad.Predné koleso sa len šmýkalo a auto stálo na mieste.Je to skutočne tak že 4x4 funguje iba smerom vpred ?
Zdravím páni.Chcel by som sa opýtať ako riešite výmenu oleja v automatickej prevodovke.
Meniť olej alebo nemeniť ?Ak áno v akých intervaloch a čo všetko pri tom meniť.