Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Ahoj, zatím nemám majdu, ale zvažuji do budoucna CX-5, byl jsem se s ní včera projet, ale bohužel měli jen kombinaci 2,2 d + automat, což je kombinace, kterou nezvažuji. Navíc jsem jel pouze pár km. Ale mám jiný dotaz , poté jsem jel asi 120 km novou Kia Sportage 1,7 d, motor si myslím, že je velmi dobrý, ale co mě překvapilo , když jsem najel na dálnici a byly tam vyjeté koleje, tak mě hnusně kopala do volantu. Navíc potom jsem jel cca 50 km trasu, kterou jezdím často se svojí Primerou a nevím, že by tam byly koleje , a Kia najednou začala kopat zase, když jsem se pořádně podíval, tak tam trochu koleje byly.Velmi nepříjemný pocit. To má Kia Sportage tak mizerný podvozek, nebo to je snad běžná vlastnost SUV ?
Třeba jde o zvyk, nevím jaké měla ta KIA pneu (jako předváděčka mohla mít třeba ty SUV nesmyslné 245/45/19 místo běžných 225/60/17), ale na nissanu počítám asi takovou šířku neobouváš. Vyjeté koleje prostě široké pneumatiky pěkně povodí, navzdory elektrickému posilovači.Ale mám jiný dotaz , poté jsem jel asi 120 km novou Kia Sportage 1,7 d, motor si myslím, že je velmi dobrý, ale co mě překvapilo , když jsem najel na dálnici a byly tam vyjeté koleje, tak mě hnusně kopala do volantu.
Samozrejme je ejdno dke mi daný človek napíše či tu alebo na email ale dakujem za pomoc.Určite skusim aj koemntare poprezerat noc chel som sa skusiť spytat aj takymto štylom@Tomas123 fórum/klub/klan je to od toho že sdílíme informace do éteru = pro všechny, aby si to mohli přečíst, čili psaní mailem úplně není ten správný způsob komunikace. Ale majitelů CX5 je tu docela dost a když budeš číst, jistě najdeš víc informací než sám čekáš Minimálně v tomto vlákně je celá hromada informací. Vítej u nás ,-)
Jenoznačne čokoláda, od takej tej fialovej krávy.Myslíte, že je to hrdza alebo to bude čokoláda
Zobrazit přílohu 7089
Dovolim si oponovat, mame doma este aj eurojaponca.Pánové můžu Vás uklidnit, že u ostatních je to podobné.