@DokySn Vybral jsi dobře!

Chce to klid a nohy v teple, ale subjektivně mi přijde v CX-5 právě od noh zima - hlavně od té doby, co jsem si někde v diskusi přečetl, že někomu to přestalo dolů na straně řidiče topit úplně (takže teď nevím, jestli je to objektivní problém nebo jsem si vyrobil něco v hlavě

. Každé auto má svoje mouchy, díky MazdaKlanu se z masařek stávají vinné mušky (když už teda nezmizí úplně), tak ještě jednou - vybral jsi dobře
A taky bys možná neměl na MK trávit tolik času, tu se scházejí asi samí chroničtí hledači problémů, kteří kazí Mazdě auru dokonalosti pracně budovanou oslavným hýkáním na Facebooku a dalších propagačních (nebo propagandistických?) kanálech. Po mých krušných zkušenostech s Mazdou (myslím teď spíš organizaci než auto) jsem dospěl k poznání, že jejich auta nemají žádné problémy. A když už, tak ne problémy, ale vlastnosti. A když vlastnost nevyhovuje, dělejme že není. A když vlastnost není, není ani co řešit. Prostě dokonalost sama.
CX-5 není ztělesnění dokonalosti (aspoň já nepatřím k těm, co nepřipustí, že jsem koupil něco, co má chybky), ale nevím jak to ti Japonci udělali, že přesto se každé ráno těším do auta, i když jedu do práce a ne na golf

Šmarjá, jááá už se zas těšííííím na ráááááno.
@PaKo my ti rozumíme

(snad můžu mluvit i za ostatní). Troubí. A až někde potkáme radostně troubící CX-5, tak si nebudeme říkat, že to je nějaký pako, ale že jede PaKo