Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Vím, stálo mne to víc jak dva roky trápení, spousty času a peněz. nakonec vyřešeno pár měsíců před prodejemTak zrovna KE mělo nějaké problémy se zadníma brzdama - https://thebrakereport.com/mazda-issues-technical-service-bulletin-cx-5-rear-brake-pads/
Tak mam slíbeno od holky ze mi je pošle na narozky.
Už to máš vyřešené?
Ahoj. To máš diesel, že měnís olej v 3.5tis km?Dnes jsem byl v Mazde ukojit svou uchylku - výměna oleje a při té příležitosti jsem vzal technika do auta na projížďku aby si poslechl divný zvuk .
Mechanik to při vypouštění oleje omrkl a konstatoval ze je kaput Silentblok prevodovky . Auto ma nájezd 3500 km.
Jsem objednan na příští týden a mechanik i pan na příjmu svorně tvrdí ze s tim mohu bez problémů jezdit - můžu?
Benzín 2,5Se špatným silenblokem převodovky můžeš jezdit. Předpokládám je to diesel..
Predpokladam, ze toto se vypnout neda?Pří jízdě, když se nezaměří na jízdu, tak se vypínání 1a 4 válce nepozná. Pří sledování jizdy s jizdou bez 1 a 4 válce při připnutí je citit lehke cuknutí