Karel4
nový člen
- 16
Bohužel nedá! Možná v servisu.Predpokladam, ze toto se vypnout neda?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Bohužel nedá! Možná v servisu.Predpokladam, ze toto se vypnout neda?
První věc na kterou sem se ptal ... nedáBohužel nedá! Možná v servisu.
To potvrzuju. Rozpoznani hlasu pouzivam na navigaci a funguje dobre; samozrejme anglicky. Jinak kazdy okno ma vlastni funkce. Kdyz reknes 'help', tak ti to rekne vsechny mozny prikazy ke kazdymu oknu.3) rozpoznávání hlasu jde, ale pouze v angličtině - je nutné si přenastavit v systému hlas na angličtinu (text může zůstat v češtině)
To potvrzuju. Rozpoznani hlasu pouzivam na navigaci a funguje dobre; samozrejme anglicky. Jinak kazdy okno ma vlastni funkce. Kdyz reknes 'help', tak ti to rekne vsechny mozny prikazy ke kazdymu oknu.
Ono to po zastavení začne ukazovat v litrech/hodina, u předešlého auta mně to tak ukazovalo včetně jednotek.lidé jsou zvyklí na údaje kolem 1l/100km, což je špatně a mají to tak ostatní auta .
Ono to po zastavení začne ukazovat v litrech/hodina, u předešlého auta mně to tak ukazovalo včetně jednotek.
Myslim, ze uz prodejce rikal, ze hlasove rozpoznani u navigace na konkretni andresy/mesta v CR nefunguje. Ja stejne nejvic pouzivam prikazy jako "take me home", "cancel route" v zahranici mi fungovalo "find nearest gas station" a podobny jednoduchy prikazy.Jen se zeptám, když už to používáš - jak vyslovuješ český názvy měst/vesnic (rozpozná to vůbec)? Osobně to nepoužívám (používám waze přes AA, kde to funguje v češtině), ale moc si nedovedu představit např. "Český Krumlov" s anglickým přízvukem
Ahoj všem! Potřebuji poradit...