Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Áno, tuším v piatich krokoch.Myslím, že sa dá nastaviť aj citlivosť zapnutia stretavacich svetiel na tmu, respektíve šero.
Odoslané z F8331 pomocou Tapatalku
Ahoj všem!
Potřebuji poradit, narodil se nám tento týden prcek a musím se rychle rozhodnout, jaké auto pořídit, nakonec se rozhoduji mezi:
Áno je to tak, počas dňa (za svetla) keď je prepínač v polohe AUTO a vozidlo stojí nesvieti nič, pri rozjazde sa rozsvieti denné svietenie. V noci (v tme) sa automaticky rozsvietia stretávacie svetlá už po naštartovaní.
(výbava Attraction a výše):Nemáte náhodou někdo odkaz na nějaké foto kde je vidět srovnání jak vypadá svícení denní vs potkávací? Chtěl bych vidět které segmenty svítí při denních světlech, předpokládám že zadek bude úplně vypnutý jako u jiných aut..
Moze byt, tam uz je novsi typ svetiel.
To už měla ale i CX-5 KE - určitě stejně i 6.Potvrzuji. V CX-5 KF je natáčení světel do zatáčky.
Tak jsem na tebe dal a počkal na 15 tis, kamaráde, je to trága ve smyslu samá poruchaTak si pockej radove do aspon tech 15tkm..lepe 25tkm..a pak porovnavej..jinak to srovnani neni relevatni.
Kazdopadne jel jsem nedavno s novou syrovou 2,5i ATa prisla mi oproti nasi M3 88kw AT..zcela zdechla..proste motor se musi zajet.
Sent from my STF-L09 using Tapatalk
Kup si Toyota Hilux duble cab - auto vydrží i pro další svištěAhoj všem!
Potřebuji poradit, narodil se nám tento týden prcek a musím se rychle rozhodnout, jaké auto pořídit, nakonec se rozhoduji mezi:
- Mazda CX-5 výbava Takumi 2018 - 2.0i
- Subaru Levorg 1.6i sport - 2016 bez EyeSight
- Subaru Outback 2015 2.5
- Mercedes Benz C200 - 2013 benzín
- Mercedes Benz GLK - 2013 benzín
- Volvo XC 60 benzín...2015
Je to takový mix aut, ke každému mám důvod, proč ho chtít. Problém je, že se nemohu rozhodnout.
Buď koupím novou Mazdu a budu poté na 0 Kč v banku nebo půjdu do starších aut a zůstanou mi nějaké kačky...
Nájezd do 15 000 km / rok
Důležité:
+ Bezpečnost
+ Zábava za volantem
+ Bytelný interiér.
Když mám prcka, tak kůži?
Prosím dejte mi zpětnou vazbu pokud jste někdo některé modely vyzkoušel.
Díky.
Ahoj.Tak jsem na tebe dal a počkal na 15 tis, kamaráde, je to trága ve smyslu samá porucha