- 5 958
@milanisko bud v pohode, chlapi se jenom divili ze to neznas. Je to jedna ze zakladnich fuknci automatu, proto se to zda neuveritelne. Ale uceny z nebe nespadl, klidne se ptej dal, od toho tu forum je
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Já to říkám pořád: Když všechno selže, přečti si návod.Ono je fakt užitečné prostudovat manuál.Kdo opravdu nikdy neměl automat,jak to má vědět,že je tam taková funkce?Celkem by mě zajímalo,kdo tu bichli přečetl.Já asi 3x a stejně se k ní často vracím.
Ono je fakt užitečné prostudovat manuál.Kdo opravdu nikdy neměl automat,jak to má vědět,že je tam taková funkce?Celkem by mě zajímalo,kdo tu bichli přečetl.Já asi 3x a stejně se k ní často vracím.
Dík za objasnění problémů. Jenže to byla reakce servisního technika Mazdy s tím,že se na to záruka nevztahuje a bude to stát cca 10 tisíc. Připadá mi to dost brzo. Není to moje první auto a nikdy tomu tak nebylo. Jezdím stále stejné,možná teď už méně agresivne. Poradíte co s tím?
Měnils i destičky, nebo tam máš ty původní?První kotouče se mi "zvlnily" v 26t km, nechal jsem vyměnit (za EBC USR1912), mám najeto 36t a znovu začlo vibrování při brždění. Zajímavé je, že vibrace se objevovaly sporadicky a celkem silné - např při sjezdu z dálnice, ale ne vždy (imho ještě nebyly kotouče v háji). Teď již při jakémkoliv brždění v cca. 100/110 km/h cítím vibrace.
Podle mě jsou zvlněné kotouče jen důsledek jiné příčiny na brzdovém systému přední nápravy.
V pondělí jdu na servis a nechám jim tam auto tak jsem zvědavý, co bude...
Zkoušel jsi se s nima o tom nějak dohadovat?Je normální,že jsou zvlněné brzdové kotouče po ujetí 30 tisíc km? Vyměnit je za ty samé nebo má nekdo lepší řešení? Dik
Nechat stočit přípravkem a jezdit dál. Velké auto, malé kotouče no.Je normální,že jsou zvlněné brzdové kotouče po ujetí 30 tisíc km? Vyměnit je za ty samé nebo má nekdo lepší řešení? Dik