Miloš Novotný
nový člen
- 3
Já Ti mohu napsat jenom tolik. Můj soused vozí auta z Německa a Belgie. Nádherná, vypadají jako nová a ceny jsou doslova senzační. Když jsem kupoval auto a přemýšlel o mírně jetém Audi A6, řekl mi něco takového:
"Víš, neměl bych Ti to říkat, ale pokud máš peníze, kup si raději nové. Každé ojeté auto má něco, co Ti bude vadit. Já sám bych si ojetinu nekoupil".
Na druhou stranu, jít na nulu v úsporách taky není ok. Ale to už musíš vědět sám, za jak dlouho se zahojíš. Jinak z uvedených aut se mi nejvíce líbí Volvo XC60, ale ty jejich benzíny šíleně žerou. Takovou spotřebu v CX-5 mít nebudeš, ani kdybys jezdil pořád v režimu Sport. A pokud jde o uvedené důležité prvky (bezpečnost, zábava, ...) , Mazda je celkem dobře splňuje. Kůže se neboj, udržuje se dobře. Rozhodně se lépe umyje, než látkový potah.
Neber to z mé strany jako propagaci Mazdy. Já sám bych si novou CX-5 nekoupil. Jen málokteré SUV se mi líbí, pro mě jsou to všechno krabice.
Ahoj, super odpověď, mě se starší cx5 nelibí a na novou mám ve výbavě max Takumi a ta kůži nemá, tak to bude asi boj. Všude je široká nabídka aut, jen mi připadá, že ke to damí diesel V práci jezdí kolega v xc60, prostorný pěkný, ale nechci mít stejný vůz, Subaru výše uvedené mají také spotřebu okolo 10 litru, sakryš... nebo tip na jiný vůz?