• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Mazda MX-30 - obecně

• Vlákno založil Vlákno založil tommas
  • Datum založení Datum založení
Na delsi trasy je tu Sharan a k mori obytne auto. Nekdo se v predchazejicich prispevcich ptal proc uz se nechaji mx 30 koupit v nemecku tak levne. V mazde helwig hoyswerda me prodavajici vysvetlil,ze na auta meli zakaznici pomerne vysokou dotaci a museli je minimalne tri roky provozovat a ted je muzou prodavat.Levne koupili a tak muzou za mensi peniz i prodat. Jestli je to opravdu tak nevim jiste. Pouziji slova politiku"podle mych informaci"My mame po nejake Hildegarde z Lobau😀😀😀

Vlna větších mrazů a to hned po sněhové nadílce (jo, i u Prahy) a je tu další zkušenost.
Tentokrát závada EV systému (oranžová) a prý hurá do servisu plus možný snížený výkon.

Odstavit, vypnout, zapnout, pořád tam byla. Projel jsem Google a něco podobného našel zde
Vzal jsem si z toho hlavně to čištění předku, opravdu jsem poctivě (moc toho tam nebylo) vysekal led/sníh vdechů v nárazníku a alarm zmizel a dosud se nevrátil ;) ... třeba to někomu rovněž pomůže.

Poslední úprava:
Back