• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

elektrika MZD Connect nově s Android Auto a Apple CarPlay

@Crazy je to tak vid? Stačí původní kabely když už jsem měnil jednou za AA z Ali akorát že neumí bezdrát a USB-C... Stačí vyměnit hub v loketce?

Samsung S22 256GB Tapatalk
Ahoj,
ano přesně jak jsem psal. Pokud mas vedený 2 kabely čtvercové (černý a hnědý) a jeden k zásuvce na zapalovač, tak stačí vyměnit jen ten malý modul.

Jen si nemyslím že je pravda, že všechny drátové AA potřebovali 2 kabely. Není ale před objednáním nic snazsiho, než vyšroubovat jeden šroubek v boxu na pití, vycvaknout ten střední box a kouknout tam. To je na 3 minuty.

Dával jsem sem fotky 25.12. jak to má vypadat.

No pokud si ještě pamatuji tak když jsem montoval první verzi modulu z AA tak jsem jeden kabel přidával a jeden původní zaslepil. Logicky se přidal nový kabel který umožní větší průtok dat. Celý už to znovu rozebírat nechci pač to mám hodně precizně usazeny a kabely omotany textilkou po celé délce. Ale myslím si že ta kabeláž by měla být totožná a že je inovace pouze u toho modulu v loketce. @HonzaZJapancars možná bude vědět..

Samsung S22 256GB Tapatalk

já měl dva i na wired a jak jsem psal, podívat se je na pár minut, to je nejjistějši varianta

Poraďte prosím někoho, kdo by mi dodělal Apple carplay? V okolí Prahy nejlépe. Mazda 6 2018. Software v aute je, ale potřebuji vyměnit krabičku a napojit

Back