• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

elektrika MZD Connect nově s Android Auto a Apple CarPlay

Pokud ti vždy po zapnutí hraje Spotify i když jsi koncil s rádiem a nechceš to, tak je to o nastavení android auta, kde se dá nastavit, aby si to pamatovalo poslední volbu (třeba rádio). Pokud se chceš jen dostat do nastavení tak Home jak psali ostatní.
Ahoj chlaci, nemáte někdo ještě nějaké vychytávky? Obě jsou parádní. Třeba to tlačítko Home je super informace, vůbec jsem netušil a funguje skvěle.

Mě by zase zajímalo, jak používáte Youtube Music v AA na Mazdě. Chtěl bych streamovat videoklipy pro poslech ale Carstream app nemá podporu vozu Mazda.

Nemáte někdo zkušenost v Mazdě s tímto mini USB donglem? Pokud to funguje a v průběhu navigace to neodpojuje či nepadá, tak by to mohla být fajn věc.

Podle mého tyhle a podobné dongly fungují jen pro rádia, co mají v sobě Android systém. Což Mazda radio není.

Podle mého tyhle a podobné dongly fungují jen pro rádia, co mají v sobě Android systém. Což Mazda radio není.
Pokud máš v autě vyměněnou tuto škatuli v loketce https://tinyurl.com/ywsxzwyr (odkaz na aliexpress) která ještě neměla usb c (ty s usb c už myslím jsou všechny bezdratově propojitelné) tak je třeba pro bezdrát funkci připojit třeba tento dongl který mám já a funguje naprosto skvěle https://tinyurl.com/bp8wz9n2

Ahoj,

přesně tohle co píšeš bych chtěl koupit z aliexpressu

V návodu mě zaseklo právě to upozornění na 2 kabely v popisku viz první obr. Tak jsem to rozebral a kabely tam mám dva.

Je to tedy v pohodě a půjde mi jen vyměnit krabičku v opěrce kus za kus? Palubovku kvůli tomu určitě rozebírat nechci až k řídící jednotce, ale tohle vyměnit bych měl zvládnout. Verzi infotainmentu mám 74. 00.311 EU, tu jsem už upgradovat dle návodu zde ve fóru.

Doteď používám už asi 2 roky tuhle a poslední dobou mi přijde, že trochu začala zlobit a občas se odpojí a za chvíli zase připojí. Ta je jen pro Android, to co umí oboje jsem četl že je to jen znásilnění Carplay a Android na tom blbne.

Doufám, že ta krabička v područce to bude mít lepší a stabilnější.

Je třeba něco dalšího za kabely než tam mám na připojení té nové krabice s bezdrátovým AA a rychlejším USB?

Díky moc za radu / potvrzení mé doměnky 😃

Screenshot_2024-12-25-15-48-44-65_57e717c094f371a1dada6567a1123b99.jpg

IMG20241225153459.jpg

IMG20241225153516.jpg

IMG20241225153525.jpg

Poslední úprava:
Back