Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Objednal jsem podle tebe a podle kladných recenzí na funkci AA. Má zahnutý konektor a délku ideálních 0,5m a opletení jako bonus. Ten originál je takový na pytel gumový, bez zahnutého konektoru a zbytečně dlouhý.
Když jsem v AA, tak zmačknu tlačítko na volantu a přes call XY to funguje poměrně korektněPřes AA?
Já pro aktivaci řeknu "ok Google", objeví se hlasové ovládání, vyslovím call a příslušné jméno z kontaktů a nic. Vyslovuji, tak jak mám napsáno v kontaktech. Tak co dělám blbě?
Samsung S22 256GB Tapatalk
Naposledy jsem navigoval v pátek a v pohodě. (Ok Google, navigate me to work)Fungují vám hlasové pokyny pro Google mapy v poslední verzi AA? Doteď stačilo říct ok Google a následně třeba navigate to home a pustilo se navigovani. Teď ok Google pouze přepne na mapu ale dále nereaguje na žádný povel v Aj. Tak jestli to máte stejně a je nějaká chyba ve verzi?
Treba to nereaguje na tvuj prizvuk?Fungují vám hlasové pokyny pro Google mapy v poslední verzi AA? Doteď stačilo říct ok Google a následně třeba navigate to home a pustilo se navigovani. Teď ok Google pouze přepne na mapu ale dále nereaguje na žádný povel v Aj. Tak jestli to máte stejně a je nějaká chyba ve verzi?
Jj to mě pobavilo. Však na takový výtah tu lze narazit též viz můj zubařTreba to nereaguje na tvuj prizvuk?
Musel jsem![]()
pravděpodobně ti to ruší signál GPS, zkus to odpojit a uvidíš jestli to funguje. To občas levný čínský věci dělaj .... kdysi mi to dělala levná onboard kameraAhoj, mám dotaz. Namontoval jsem si sadu Carplay z AliExpressu do své KF 2017, propojení s telefonem funguje bez problémů, ale ztratil se mi signál GPS na originální navigaci (nechytí to žádné satelity) ikdyž mapa naběhne, neví kde auto je a vynuloval se i čas. Nemůžu tady dohledat, jestli je to normální. Díky
Velky spatny. Dam ve Waze vyhledat, ono to sice tu adresu najde, ale uz k ni nenajde vubec trasu. Musim telefon odpojit, nahodit waze, najit cil a dat navigovat, pak znovu pripojit telefon k autu a naviguje to.Ako rýchlo vám funguje vyhľadávanie cez AA vo Waze? Ja keď tam chcem napríklad nájsť benzínku, tak to trvá neskutočne dlho a celé sa to seká, pritom na telefóne to je v pohode, takže je niekedy rýchlejšie zastaviť, nájsť to v telefóne a pokračovať.