Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Objednal jsem podle tebe a podle kladných recenzí na funkci AA. Má zahnutý konektor a délku ideálních 0,5m a opletení jako bonus. Ten originál je takový na pytel gumový, bez zahnutého konektoru a zbytečně dlouhý.
Když jsem v AA, tak zmačknu tlačítko na volantu a přes call XY to funguje poměrně korektněPřes AA?
Já pro aktivaci řeknu "ok Google", objeví se hlasové ovládání, vyslovím call a příslušné jméno z kontaktů a nic. Vyslovuji, tak jak mám napsáno v kontaktech. Tak co dělám blbě?
Samsung S22 256GB Tapatalk
Naposledy jsem navigoval v pátek a v pohodě. (Ok Google, navigate me to work)Fungují vám hlasové pokyny pro Google mapy v poslední verzi AA? Doteď stačilo říct ok Google a následně třeba navigate to home a pustilo se navigovani. Teď ok Google pouze přepne na mapu ale dále nereaguje na žádný povel v Aj. Tak jestli to máte stejně a je nějaká chyba ve verzi?
Treba to nereaguje na tvuj prizvuk?Fungují vám hlasové pokyny pro Google mapy v poslední verzi AA? Doteď stačilo říct ok Google a následně třeba navigate to home a pustilo se navigovani. Teď ok Google pouze přepne na mapu ale dále nereaguje na žádný povel v Aj. Tak jestli to máte stejně a je nějaká chyba ve verzi?
Jj to mě pobavilo. Však na takový výtah tu lze narazit též viz můj zubař Nicméně už jsem to zase nějako rozhýbal.. Ačkoli je zvláštní že občas to prostě nereaguje a Google asistent se neobjeví. Po 11 letech budu asi znovu trénovat výslovnostTreba to nereaguje na tvuj prizvuk?
Musel jsem
pravděpodobně ti to ruší signál GPS, zkus to odpojit a uvidíš jestli to funguje. To občas levný čínský věci dělaj .... kdysi mi to dělala levná onboard kameraAhoj, mám dotaz. Namontoval jsem si sadu Carplay z AliExpressu do své KF 2017, propojení s telefonem funguje bez problémů, ale ztratil se mi signál GPS na originální navigaci (nechytí to žádné satelity) ikdyž mapa naběhne, neví kde auto je a vynuloval se i čas. Nemůžu tady dohledat, jestli je to normální. Díky
Velky spatny. Dam ve Waze vyhledat, ono to sice tu adresu najde, ale uz k ni nenajde vubec trasu. Musim telefon odpojit, nahodit waze, najit cil a dat navigovat, pak znovu pripojit telefon k autu a naviguje to.Ako rýchlo vám funguje vyhľadávanie cez AA vo Waze? Ja keď tam chcem napríklad nájsť benzínku, tak to trvá neskutočne dlho a celé sa to seká, pritom na telefóne to je v pohode, takže je niekedy rýchlejšie zastaviť, nájsť to v telefóne a pokračovať.