Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Na ziadne videa si zabudni, nebude to tam fungovat bez externeho zasahu ako root prava pre android alebo cez externe krabicky. Ja pouzivam YT music na Apple, funguje bez problemov. Kedze chces YT, Netflix a podobne, su z ciny krabicky ktore napichnes do krabicky v aute a spravi z toho aj wireless pre android a bude to mat v sebe aj tie appky na videa. Ale fuguje to tak, lebo tiez externe krabicky maju podsystem na adroide. Napr ako carlinkit AI box a podobne.Mimochodem, používáte někdo na AA YouTube Music? Nevím, zda byl v ten moment přihlášený účet v telefonu ale po otevření na displeji auta žádné informace. Umí vůbec ta aplikace přehrávat i videoklipy? Ačkoli infotaiment má mizerné rozlišení VGA 640x480.
Ostatně když otevřu počasí tak taky žádné informace. Doteď jsem používal jen mapy k navigaci.
Samsung S22 256GB Tapatalk
Dobehni do Bratislavy je ti to spravim za par stoviek eur ten AA/CPTak jen kdyby to někoho zajímalo, dodělání AA/AC do CX-5 (2018) vychází u Auto Balvín na 8200, což mě trochu zaskočilo a půjdu asi jinou cestou.
tak problem v carlinkitu se da jednodusse vyloucit tim, ze to pripojis pres kabel ne.....Zdravím mi se po několika vcelku stabilních měsících používání AA stalo že se přes bezdrát carkit sice připojím nicméně displej je černý nic se nezobrazí nic zatím nepomohlo restart telefonu,restart carkitu i uvedení infotaimentu auta do továrního nastavení zajimavé je že telefon i infotaiment hlasí připojeno telefon xiaomi redmi 10s nesetkal se někdo s tímto?Pokud ano prosím napište kdybych aspon vedel kde je ten problem v telefonu nebo carkitu nevím Děkuji.
Předchozí verze jsou ke stažení třeba zdeJá přemýšlím že si budu muset sehnat tu předchozí verzi ale nevím jak to udělat. AA mám integrované v telefonu a pokud odeberu aktualizace tak se to oholi na první verzi. Takové aktualizace ať si strčí do zadku. Doteď mi to fungovalo bez problémů a teď je to nepoužitelné
Samsung S22 256GB Tapatalk