Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Problém je možná u GoogluHmm připadá mi divné, že po přechodu na 10.9 to tady řeším zatím pouze já co se týče kombinace Googlemaps a Samsung S22
Já připojuji kabelem. Tady se to týká hlavně připojení přes Bluetooth. Teď pár dní s autem nepojedu. Pak zkusím jiný kabel. Jaký kabel vám třeba spolehlivě slouží?Problém je možná u Googlu
https://samsungmagazine.eu/2023/12/...oblemy-s-pripojenim-k-samsungum-s-one-ui-6-0/
Děkuji za otestování. No já až dnes jel s Mazdou někam dál dle AA a už to funguje. Nicméně neznám důvod proč se to odpojovalo. Aplikaci jsem resetoval a zbavil starých dat, nahrál tu aktualizaci Androidu a povolil to ladění USB, který údajně problém řeší. Po připojení kabelem sem musel zase vše povolit a zda se že zase ok.@Polsonside tak hlásím, že googlemaps mi chodí korektně s tím novým upgrade AA, ale Waze furt kraví dál...třeba se během jízdy najednou ztratí to okno, kde je plánovaný dojezd (čas a km), odpojím/připojím kabel a jede to dál v pořádku...takže já asi začnu jezdit na googlemaps a ty na Waze a bude po problému jinak já mám S23+
Mladému odešly postupně dva káblíky (Iphone s CarPlay), asi při otřesech/hýbání/připojování kabelu. Dal si tedy rovněž bezdrát krabičku se kterou taky nehýbe a v poho. Ale z mojí zkušenosti není vždy krabička jako krabička (musí vše sedět Typ vozidla-Typ krabičky-Typ Telefonu). Sám mám AA ne CP, někdy poreferuji, co jsem si musel pro bezproblémový bezdrátový Android Auto prošlapat.Zkusil bych taky vyčistit konektor v telefonu nějakým alkoholem / okenou...
Stalo se mi taky, že kabel přestal časem fungovat. Nebo když hýbu připojeným kabelem v konektoru telefonu, tak se Android Auto odpojí. Možná nějaká wireless krabička se kterou se nehýbe bude spolehlivejší...