Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Jasne za 2-3 hodinky aj s updatovanim firmwaru. Pozor len na leskly plast okolo radiacej paky. Ten rad praska a ide tazko dolu. Ja som ho nakoniec ani nedaval dolu lebo sa fajne ohybal a nechcel sa uvolnit a bal som sa prave zlomenia ale kabel sa dal aj napriek tomu pekne prevliect a upevnit paskou.Zdravím, zvažuji montáž kitu na mé BN. Pro ty z vás co se do toho už pouštěli – je to zvládnutelné jako víkendový projekt?
Mám USB porty v loketce a moc se mně samotnému nechce do rozebírání středového tunelu a palubky. Na druhou stranu to takto vychází o dost levněji než v servisu
Jen se zeptám..., ta aktuální rychlost na Google je vidět jen když máš telefon v držáku, anebo i když promítáš přes AA/CP na display Mazda? Já přes AA ani ťuk... ale možná mám jen něco někde vypnutéLze tam nějak zapnout, aby mi tam svítila vedle aktuální rychlosti
To mám na telefonu, potřebuji to na motorku. V autě používám jen Mazda navigaci. Tam jsem AA vyzkoušel jen jednou, jestli jsem koupil správný datový kabel a od té doby jsme to nezapnul.Jen se zeptám..., ta aktuální rychlost na Google je vidět jen když máš telefon v držáku, anebo i když promítáš přes AA/CP na display Mazda? Já přes AA ani ťuk... ale možná mám jen něco někde vypnuté
zrovna na něj koukám za cca 950 kč, že bych ho zkusil do své neMazdy . Zatím vám to funguje, nebo nějaké problémy https://es.aliexpress.com/item/1005....0.0.65697a9d2nLgQ0&mp=1&gatewayAdapt=glo2espAhoj,
jestli někdo ještě uvažuje o koupí Carlinkit A2A, tak mají do konce srpna s dodatečnou slevou 20$, tedy vyjde to celkově na 50$, což je docela za hubičku. Odkaz.
super, tak to asi za tu necelou tisícovku risknuJá mám od vánoc 22 a jsem spokojený. Problémy nemám a používám skoro každý den (jezdím autem do práce).