• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

elektrika MZD Connect nově s Android Auto a Apple CarPlay

No mě jde o jediné. Zatím používám AA že jen občas a to hlavně přes léto jsem nucen zapnout navigaci googlemaps a jim podobné. Jinak nepotřebuji aby se to hned prepnulo do AA, takže mě to zajímá, zda to takhle lze použít. Než abych vždy vlezl do auta nastartoval a pak po automatickém menu AA byl nucen vyskakovat do běžné nabídky mazda infotaimentu...

Samsung S22 256GB Tapatalk

Když nebudeš mít zaplou WiFi tak se to nespojí
Já to kvůli nestabilitě nakonec poslal do světa, ale nějak si matně pamatuji, že i vypnutou Wi-Fi si krabička vždy nějak zapnula o_O
Možná nějaká práva na spouštění, možná jsem už byl zpitomělý z toho nekonečného testování... jsi si jist, otestováno jak píšeš?

bezdrátové AA je abys na to nemusel šahat. Jestli budeš adhoc zapínat/vypínat WiFi nebo připojovat kabel dle mého vyjde na stejno a to bych to nekupoval. Já klasický infotainment nepoužívám vůbec pokud nepotřebuji do nastavení auta (1x za rok) a nebo mi to nehlásí něco se servisem (1-2x za rok).

A to udělám jak? Někde v tom nastavení je taková volba?

Z ničeho nic mi přestala applikace Google Maps v Apple Carplay reagovat na infotaimentová tlačítka (deal, šipky, potvrzení), lze jí tedy obsluhovat pouze dotykově při zastaveném vozidle. Ostatní aplikace reagují normálně.

Restart infotaimentu nepomohl. Vypnutí a znovunastartování auta též ne.

iPhone 13 Pro
iOS 16.5 (latest)
Google Maps 6.67 (latest),
originální AA/CP retrofit modul

Nevím přesně, kdy k tomu došlo, ale podezřívám iOS aktualizaci či Google Maps aktualizaci.

Nemáte někdo stejný problém ?

Z ničeho nic mi přestala applikace Google Maps v Apple Carplay reagovat na infotaimentová tlačítka (deal, šipky, potvrzení), lze jí tedy obsluhovat pouze dotykově při zastaveném vozidle. Ostatní aplikace reagují normálně.

iPhone 13 Pro
iOS 16.5 (latest)

Nevím přesně, kdy k tomu došlo, ale podezřívám iOS aktualizaci či Google Maps aktualizaci.

V mé CX-3 s originálním ACP přes kabel google mapy fungují i přes ovladače na středovém tunelu, jestli jsi myslel tohle.
Mám
iPhone 14 Pro
ios 16.5
google mapy 6.64.3

V mé CX-3 s originálním ACP přes kabel google mapy fungují i přes ovladače na středovém tunelu, jestli jsi myslel tohle.
Mám
iPhone 14 Pro
ios 16.5
google mapy 6.64.3
Evidentne mam novejsi verzi Google Map. Uvidis jestli ti to po aktualizaci na posledni verzi bude stale fungovat.

Zvlastni. Mam nyni stejnou verzi a problem u me pretrvava. Diky za test, budu zkoumat dal.

iPhone 13 Pro
iOS 16.5 (latest)

ahoj .. uz delsi dobu maji GoogleMaps chybu v CP .... zasekavaji se, zpomaluji, atd.. je toho plny internet.. Google zatim zaplatu nevydal.. .ja jsem presel na AppleMaps ... a vlastne mi prijdou lepsi :))) Jedine co je blbe, ze v GoogleMaps je mnohem vic "lokalnich" podniku, mist, POIs, ..... takze se obcas do AppleMAps trosku sloziteji zadava cil.. delali jsme se zenou i porovnani a v necem maji i lepsi traffic obcas.. . obecne je to ale 50:50 .. mi vic vyhovuje AM styl navigace

JJ, googlil jsem dost, ale většinou lidí reportují, že jim aplikace kompletně zamrzá. Mně fungovala normálně, pouze přestala reagovat na infotaiment tlačítka. Podařilo se mi problém vyřešit, vypnutím a znou zapnutím Siri. Dočetl jsem se, že to maže Siri profil a aktivace Siri je pro Carplay nutná. Každopádně to nyní funguje.

Ja som si listu presunul zo spodu dolava a teraz je tam viac miesta na zobrazenie na vysku

Odoslané z SM-A528B pomocou Tapatalku
Podle mě je to nesmysl. Mám poslední verzi aplikace v telefonu i infotaimentu auta a taková volba tam nikde prostě není.
Lišta včetně rychlých zástupců je stále na spodní straně displeje.
Na druhou stranu je fajn objevit, že tlačítkem HOME na středové konzoli, lze při dlouhém stisku do AA vstoupit či odejít.

Podle mě je to nesmysl. Mám poslední verzi aplikace v telefonu i infotaimentu auta a taková volba tam nikde prostě není.
Lišta včetně rychlých zástupců je stále na spodní straně displeje.
Na druhou stranu je fajn objevit, že tlačítkem HOME na středové konzoli, lze při dlouhém stisku do AA vstoupit či odejít.
Je to schované pod volbou Widgety na hlavním panelu. Když se vypne, lišta skočí vlevo.

Odesláno z mého ANE-LX1 pomocí Tapatalk

Je to schované pod volbou Widgety na hlavním panelu. Když se vypne, lišta skočí vlevo.

a bavíme se skutečně o této liště? Já už nastavil kde co a s touhle lištou to nikterak nepohnulo...
Mimochodem tuhle volbu mám celý čas vypnutou v aplikaci AA na telefonu a lišta je stejně dole jako v obrázku.
1685276292036.png

Poslední úprava:
Jo, je to tato lišta. Tak ještě zkusit stejnou volbu nastavit přes infotaiment v nastavení AA. U mě to funguje.

20230528144002_IMG_3868.JPG

Tak to pak nechápu. Tu mám od počátku vypnutou i přímo zde taky... Není to třeba verzi AA?
Hlavně mám pocit, že dle popisu tohle přeci neovlivní, kde bude lišta?

Tak to pak nechápu. Tu mám od počátku vypnutou i přímo zde taky... Není to třeba verzi AA?
Hlavně mám pocit, že dle popisu tohle přeci neovlivní, kde bude lišta?

Mám v mobilu verzi AA 9.6.632024.
Fungovalo to ale i na minulé verzi.

Aha. Já mám 9.4.631624 ale aktualizace se mi nenabídla a poslední, kterou mám, vyšla 2.5.2023 dle GooglePlay.

Mimochodem teď jsem dohledal tento článek:

Tady posílám jen takový důležitý výňatek..Nemáš to náhodou bezdrát.
1685288900211.png

Poslední úprava:
Back