Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Ahoj, ak mi vysvetlis ako 5 rocnemu kde/ako to zistim, tak ti to velmi rad napisemAký tam mas teraz softvér?
Jasne dik, uz som to nasiel.Nie som pri aute, takze skúsim len tak z hlavy: nastavenia, vozidlo, a tam skús pohľadať nieco v tvare EU 70.000.??? To číslo za tym EU napis sem a povieme ti, či musíš alebo nemusíš aktualizovať softvér. Trochu sa pohraj z novým autom… ?
Pro stejnou M6 jsem AA kit koupil z Aliexpress za cca 1500 Kč. Aktualizace softwaru bez problémů na 2 skoky. Instalace USB hubu do loketky a kabeláže je práce na 2 hoďky max.Ahojte vsetci,
Cerstvo som kupil jazdenku Mazdu 6, G165 AT, rv. 09/2018. Auto je krasne a paradne vo vybornej vybave. Bohuzial som zistil, ze este nema funkciu AA.
Nemam tam ani tu ikonku pri USB porte na AA, takze mi je bohuzial jasne, ze to bude vyzadovat celu peripetiu s novou kabelazou atd.
Dal som si ten cas a precital som cele vlakno. Kedze nemam technicke zrucnosti v manipulacii s elektronikou atd. ako kopa clenov-kutilov, rozhodol som sa, ze najlepsie bude si nechat spojazdnit AA normalne v autorizaku (konkretne Autogrand v Bratislave). Pisal som im mail a pred malou chvilou mi volala sefka servisu:
Celkova praca stoji 350eur
+ hrozi, ze pri instalacii software-u (ktory oni vraj nijak nevedia ovplyvnit) sa moze odpalit riadiaca jednotka - nova stoji cca 2000eur. Ak uz auto neni v zaruke(co nie je), tak si to musim zaplatit sam.
Nebudem vam klamat, dost ma to zaskocilo. Jednak to, ze koli instalcii software-u nieco odpalia a hlavne, ze sa snazia uplne zbavit zodpovednosti za pripadnu skodu. Tiez 350eur za pracu je v porovnani s info co tu mnohi spominali (cca 5000kc) dost velky rozdiel.
Neviem ci do toho ist/neist. Neviem ake velke je riziko, ze sa stane fail. Netusim ci by taketo nieco pokryla havarijna poistka, to si musim overit.
Rad si na to vypocujem vase nazory.
Diky moc,
Vlado
Ahoj Milos, viem, ze to je uz par rokov dozadu...Ale ked ti vtedy v servise odpalili riadiacu jednotku infotainmentu, mal si auto este v tovarenskej zaruke? Lebo mne tvrdi autorizovany servis, ze ked to odpalia, musim to zaplatit ja - koli tomu, ze auto uz nie je v tovarenskej zaruke.Tak mám novinku - volali mi z Mazdy, že pri update infotainmentu kvôli podpore Android Auto mi umrela riadiaca jednotka.
Dúfam, že importér má novú jednotku skladom a podarí sa to zajtra opraviť...
Diky za tipy, len ako som pisal. Ja sa nechcem machrovat do veci ktorym nerozumiem. Radsej to nechat spravit odbornikovi, nez si rozhasit fungujuce autoPro stejnou M6 jsem AA kit koupil z Aliexpress za cca 1500 Kč. Aktualizace softwaru bez problémů na 2 skoky. Instalace USB hubu do loketky a kabeláže je práce na 2 hoďky max.
to vypada moc pekne, skoda, ze to nemaji nikde v EU, protoze to CLO z Ciny bude mastnota :-/Zdravím,
chci koupit :
Ovšem problé je pro mne montáž a zprovoznění.Mazda CarPlay and Android Auto USB Media Hub Retrofit Kit, Support Mazda 3/6/CX5/CX3/CX9/MX5-TK78 66 9U0C K1414 C922 V6 605A - AliExpress 34
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comwww.aliexpress.com
Je zde někdo z Brna a okolí kdo by se toho ujal?
Přivítám rady a doporučení.
Hezký den všem.
Co Amazon DE? To by mohlo být ono, po slevách cca 100EUR, doprava v ceně... atd.to vypada moc pekne, skoda, ze to nemaji nikde v EU, protoze to CLO z Ciny bude mastnota :-/
Amazon funguje mimo jiné také podobně jako E-bay, tj. prodávající vůbec nemusí být Amazon, ale prodejce, který skrze Amazon prodává. A to je i tenhle případ, název prodejce je jasně čínský. Nejsem si jist, ale při doručení bych očekával platbu cla/DPH, pokud již nebude započtena při platbě k ceně.Co Amazon DE? To by mohlo být ono, po slevách cca 100EUR, doprava v ceně... atd.
Proto Amazon DE... cena uvedená bude konečná, nákup v rámci EU.Nejsem si jist, ale při doručení bych očekával platbu cla/DPH, pokud již nebude započtena při platbě k ceně.
máš tam napsáno "Price includes VAT", tak bys žádné dovozní poplatky platit neměl (a kdyby přece Č.Pošta prudila tak bys sis to musel holt vybojovat)to vypada moc pekne, skoda, ze to nemaji nikde v EU, protoze to CLO z Ciny bude mastnota :-/
bohuzel si myslim, ze VAT je jen DPH v dané zemi.. a není to CLO..máš tam napsáno "Price includes VAT", tak bys žádné dovozní poplatky platit neměl (a kdyby přece Č.Pošta prudila tak bys sis to musel holt vybojovat)
Clo se platí od hodnoty zboží 150€ a to není tento případ. Zde pouze DPH.bohuzel si myslim, ze VAT je jen DPH v dané zemi.. a není to CLO..
Který je to servis? Zeptáme se na oficiální stanovisko importu.Lebo mne tvrdi autorizovany servis, ze ked to odpalia, musim to zaplatit ja - koli tomu, ze auto uz nie je v tovarenskej zaruke.