Ahoj,
pro info, kdyby se někomu hodilo. Taky jsem kupoval bezdrátové nabíjení a bezdrátové AA. Instalace bezdrátového nabíjení dle youtube po dodání odvahy od
@jvejskrab proběhla OK. Díky
Jako bezdrátové AA jsem si koupil
2022 CARLINKIT CPC200-A2A ANDROID AUTO WIRELESS ADAPTER a pro rozběhnutí jsem narazil na problém, kdy v mobilním telefonu je (asi u jak které značky telefonu) v defaultu vypnuté bezdrátové Android Auto. Docela mi trvalo než jsem na to přišel, ač to je easy
V android 13 (možná i dřívější) mají přímo v aplikaci Android auto (dnes už se neisntaluje ze Play store, ale je součástí Home asistenta) jednoduchý posuvník na zapnutí, který jsem měl prvávě v defaultu vypnutý.
Narazil jsem ale i na návod, kdy je potřeba otevřít Developer režim android auto aplikace (fakt mě překvapilo že to ta aplikace má) a tam zapnout "Přidat do nastavení bezdrátovou projekci". Nevím zda je třeba, mě to funguje i bez ní, jen s zapnutou podporou bezdrátové podpory AA. Ale v starčích verzích android OS to možná chce, nebo to aspoň někde psali na fóru kam jsem se dogooglil.
Postup jak do developer módu AA je:
1) Nastavení telefonu
2) aplikace - seznam všech aplikací
3) Další nastavení aplikace (mám jako poslendí volbu která mě dostane do té aplikace AA ale pro mobil. Zde se i konfugurují aplikace co máte na displeji auta atd, asi znáte)
4) párkrát poklepat na verzi úplně dole (jako u android OS) což ji odemkne
5) přes tři tečky vpravo nahoře otevřít "Nastavení pro vývojáře"
Doufám že někomu pomůže
Budu teď testovat stabilitu toho Carlinkitu A2A v mé Mazda 6 výroba 2018/05. Některé bezdrátové AA adaptéry prý náhodně padají nebo se nepřipojují a musí se znovu kolem dokola párovat.
PS: upgradoval jsem prvně infotainment viz návod zde na fóru opět po dodání odvahy
@jvejskrab Tam to byl tedy trochu větší stres těch 40 minut zda to doběhne (hlavně u prvních 2 procent které jsou tam fakt věčnost). A to jsem měl fakt starou verzi, tak jsem musel upgradovat na 2x