Tak nevím, ale v jiném vlákně právě Shrek uvádí, že upgrade v Mazdě neprovádí.
Nicméně z toho co píšeš tedy plyne co? Vím, že jsi už nainstaloval tuny AA/CP a vše bez potíží.
Jedná se o nějakou konkrétní verzi CMU/ typ auta? První taková zkušenost?
Upgrade je bohužel ve spojení s AA/AP nutný, pokud máš starší verzi než 70. V Mazdě ho musí dělat také, jen mají pojištění (měli by mít) v případě, že se jim stane tenhle problém. Otázkou je, jestli to uznají na "chybu servisu", když jde nejspíš o nějaký vadný sektor v paměti CMU. Podle mně to bude na jednotlivém servisu, jak se k tomu postaví.
Ano, stalo se mi to prvně, šlo o CX5 KF 2017 tedy po FL, nicméně těhle aut už jsem udělal taky dost a vždy bez problémů.
Jako člověk z IT tomu rozumím (myslím příčině problému). Prostě vadná paměť (klidně jeden bit) pro zápis, ale čtení "celku" je ok (občas třeba zablbne nějaká okrajová funkce, případně někde vypadne jeden pixel z obrázku
, ale systém se nezhroutí ).
Na disku v PC by se udělal reformat, vyřadily by se vadné sektory a jelo by se dál. Tady bude asi oprava bez šance. Jedině tak vypájet ven švába s pamětí a dát tam nového, ale pochybuji, že tohle vůbec někdo bude dělat a že stejná paměť bude k sehnání. To je lepší koupit starší jednotku.
Konzultovali jsme to ještě se školícím střediskem Mazdy na Slovensku a jejich odpověď je "vadná CMU, koupit novou".
Konkrétně tohle CMU