• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

elektrika MZD Connect nově s Android Auto a Apple CarPlay

Ak už máš v70.xxx tak presne ako vravíš stačí vybrať starý usb modul dat nový a prepojiť s dvomi káblami s cmu. Z Ali posielajú aj molitan ktorým oblepis káble aby nevibrovali. Kábel som podobne ťahal ako

Odoslané z SM-A528B pomocou Tapatalku
Na navigáciu možno použiť waze, maps, sygic, mapy.cz, here :-)

Presne kvôli navigacii to chcem. Nejaká hudba a pod. ma nezaujíma.

V tom videu to montuje pod ovladanie klimatizacie, lepsie je to v laktovej skrinke, kde to M3 origo ma, ked pouzivam Cplay2air na wireless carplay, nemam nic vonku viditelne.

Inak navigacia super, ale pocuvam aj hudbu, spotify, skratka carplay na 100%

Hej ale ten smer kadiaľ viesť kábel smerom dolu je zhodný.:-). Za stovku sa to za mna oplatí viac ako rigo navigácia na SD aj keď ta je lacnejšia.

O tom ziadna, Carplay a Android auto je buducnost, stale aktualne mapy, dopravne informacie atd. navigaciu v podstate do aut uz ani nemusia davat.

Sent from my iPad using Tapatalk

Ahoj, to je skvělé, mohla bych poprosit o fotky tvé práce ?:) děkuji:)

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ahoj, něco mám tady.
Na rozebírání používám plastové přípravky (ne šroubovák jako někteří), když je potřeba, olepuji díly maskovací páskou, aby se někde neškrábly, příp. podkládám hadrem.
Puvodní konektory, které nejsou po instalaci použity zaizoluji a přisponkuji ke kabelu, aby nikde nedrnčely.
Kamera je na konektorech, bez jakéhokoliv zásahu do elektroinstalace. Jednu budu asi koncem týdne dělat, tak případně nafotím.

Já jsem si nechával dodělávat Android auto do Mazdy 6 od @jvejskrab alias od JapanCarsHradesin a krom skvělého pokecu byla ta práce ukázková :)
Ještě plánuji bezkontaktní nabíječku pro telefon :)

Ahoj, něco mám tady.
Na rozebírání používám plastové přípravky (ne šroubovák jako někteří), když je potřeba, olepuji díly maskovací páskou, aby se někde neškrábly, příp. podkládám hadrem.
Puvodní konektory, které nejsou po instalaci použity zaizoluji a přisponkuji ke kabelu, aby nikde nedrnčely.
Kamera je na konektorech, bez jakéhokoliv zásahu do elektroinstalace. Jednu budu asi koncem týdne dělat, tak případně nafotím.

Skvělý.
1. Funguje to i bezdrátově ?… zkoušeli jste to připojit přes Cplay2air/Ottocast U2 ?
2. Funguje dotyk na obrazovce ?
Děkuji

Skvělý.
1. Funguje to i bezdrátově ?… zkoušeli jste to připojit přes Cplay2air/Ottocast U2 ?
Děkuji

Ahoj,
pokud se nic nezměnilo tak
1 - NE
2 - NE

Skvělý.
Děkuji

1. jak píše @lekarnicka bezdrát na tomto infotainmentu nefunguje (umí až nejnovější Mazdy, ale jen pro Carplay)
Cplay2air jsem vzhledem k množství negativních recenzí nekupoval, tudíž ani nezkoušel
Ottocast mám objednaný ve verzi U2 X, která by měla umět i Android Auto, tak až dorazí a vyzkouším to, dám vědět. Podle recenzí bych skoro řekl, že to bude stabilnější a spolehlivější než Cplay2air
2. Pokud je myšlen dotyk za jízdy, tak cca do verze FW 55.... to šlo ještě aktivovat, pak už bohužel ne. Dotyk se aktivoval jen pro Carplay, pro Android Auto nebude fungovat.
Bohužel většina aut od 2016 má už novější verze FW, takže málo kdy to jde aktivovat.
Jinak dotyk se stojícím autem samozřejmě pro Carplay funguje, pro Android ne.

Honza

Premýšľal som ohľadne nedotykovosti displeja pre AA a nemyslím ze ma to bude obmedzovať keďže najväčší problém by bol asi pri zadávaní adresy ale to spravím predtým ako telefón pripojím na kábel ved aj tak keď niekam idem mam telefón pri sebe a nenechávam ho trvalo pripojený v aute. Ostatne funkcie počas jazdy sa dajú aj kolečko úplne vpohode možno aj pohodlnejšie ako dotykom - je to len o zvyku.

Tiež mi to nechýba.. cieľ nájdem pred jazdou cestou k autu na mobile, alebo zadám hlasom, ostatné veci už zvládam ovládačom bez pozerania na obrazovku. Ako bonus mám displej čistý, bez odtlačkov.

No já zatím AA neinstaloval, pač bych přecijen ten dotyk chtěl zachovat. Mám stále verzi 59.00.504,na které údajně lze aktivovat dotyk. Do servisního menu se dostanu (s novějším FW prý už nelze), ale jestliže zadám "11", tak pole enter nelze odsouhlasit. Ale nedaří se mi dohledat více informací někde na internetu. Snažím se zjistit, jestli opravdu v této verzi ještě lze dotyk aktivovat nebo se snažím marně.

No já zatím AA neinstaloval, pač bych přecijen ten dotyk chtěl zachovat. Mám stále verzi 59.00.504,na které údajně lze aktivovat dotyk. Do servisního menu se dostanu (s novějším FW prý už nelze), ale jestliže zadám "11", tak pole enter nelze odsouhlasit. Ale nedaří se mi dohledat více informací někde na internetu. Snažím se zjistit, jestli opravdu v této verzi ještě lze dotyk aktivovat nebo se snažím marně.
na 59...už to bohužel nejde. To je právě "vlastnost" těch verzí, kde to nejde, že je to šedivé po zadání 11 a nejde to potvrdit.

Ach jo, tušil jsem to ačkoli mi bylo někým tvrzeno, že tahle verze to ještě umí. Zrovna na videu je vidět, co všechno nabízí servisní menu za nabídky při rolování jog diálem a 11 to přeskočí. To mě štve.

Ach jo, tušil jsem to ačkoli mi bylo někým tvrzeno, že tahle verze to ještě umí. Zrovna na videu je vidět, co všechno nabízí servisní menu za nabídky při rolování jog diálem a 11 to přeskočí. To mě štve.

U M3 BM (2013-2016) teoretická možnost je:
-downgrade
-aktivovat dotyk
-upgrade

U BN (2017-) pochybuji, ty už podle mně všechny vyjížděli s verzí 56.00.513 a vyšší, kde už to nejde

Zde návod, ale osobně bych se do toho asi nepouštěl :D ...je to na vlastní triko :D

1662389891950.png

1662389884725.png

Back