• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

elektrika MZD Connect nově s Android Auto a Apple CarPlay

Na Slovensku ma to stalo nejakych 300€ v Mazda servise. Ale da sa aj lacnejsie, staci objednat z Aliexpresu, myslim, ze tu ma s tym niekto skusenosti a funguje to spolahlivo.

Ahoj, máte nějaké zkušenosti se zabudováním apple car play v M3 BL 2017? Ráda bych upgrade.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ahoj, montují za 4800,- se zárukou, více méně na počkání buď v Praze nebo v Hradešíně, tak pokud bys měla zájem, ozvi se. Ta Mazda navigace za 1800 jak tu někdo psal v příspěvku bude možná taky ode mně, mám je za stejnou cenu ☺️ Umím do M3 i couvací kameru za 2tis. Na "komplety" dávám slevy ??

Ma niekto video alebo nákres kde sú klipy a ako rozobrať stredovú konzolu na M3 BN? Na YouTube sú len z prefaceliftovu BM.

Odoslané z SM-A528B pomocou Tapatalku

Takže víkendová montáž? Dej vědět, jak dopadl výsledek. Já se na to chystám už rok:laughing:

Ahoj, montují za 4800,- se zárukou, více méně na počkání buď v Praze nebo v Hradešíně, tak pokud bys měla zájem, ozvi se. Ta Mazda navigace za 1800 jak tu někdo psal v příspěvku bude možná taky ode mně, mám je za stejnou cenu Umím do M3 i couvací kameru za 2tis. Na "komplety" dávám slevy

Ahoj, to je skvělé, mohla bych poprosit o fotky tvé práce ?:) děkuji:)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Takže víkendová montáž? Dej vědět, jak dopadl výsledek. Já se na to chystám už rok:laughing:
Hej dnes by som chcel. Včera som updatol SW na 70.000.367A a po inštalácii by som chcel ešte zvnútra umyť auto ošetriť plasty a vystriekať dutiny a možno zajtra umyť a navoskovat. Uvidíme co stihnem :)

No já to právě kvůli SW ještě neabsolvoval, pač se mi stále nedaří vyvolat kód v servisním menu, kde bych odemkl dotyk displeje, jelikož po nahrátí této nové verze už není servisní menu přístupný a AA je ovladatelný pouze přes ten jog dial.

Aj ja som skúšal predtým a tiež mi to nešlo a tak som už nechcel čakať.mam pocit ze to buď ide iba pri špecifickej verzii alebo je to fake. Myslíš tu procedúru keď držíš dlho del...

jj přesně. Myslím, že pak musíš zvolit 11+enter a mě lze pouze 1+enter což je něco jiného. Jakmile zadám druhou jedničku, tak pole ENTER zešedne a nelze použít. Přitom mi bylo tvrzeno, že na té mé verzi to funguje. Takže vidím, že nejsem jediný.

Fake to nie je, ja som to urobil, neviem aku som mal verziu fw. Potom mi v autorizaku menili usb krabicku, kvoli Carplay a dotyk funguje pocas jazdy aj po update na najnovsiu verziu.

Ja som mal verziu 59.00.330 a nešlo mi to :-( tak budem veriť, ze v novších verziách povolia dotykové ovládanie aj pre AA

Ja som mal myslim tiez nejaku 59…. a podla toho navodu som to urobil na prvy krat, v tejto 70…. to uz nejde urobit, ale nastastie nastavenie ostalo zachovane

Gratuluji. A při rozebrání plastů šlo všechno v pohodě? Údajně plast u řadící páky rád praská..

Samsung S22 256GB Tapatalk

Gratuluji. A při rozebrání plastů šlo všechno v pohodě? Údajně plast u řadící páky rád praská..

Samsung S22 256GB Tapatalk
Pri rozoberani netreba mať strach a použiť občas väčšiu silu ale to video pomohlo. Ten lesklý plast okolo radiačnej páky išiel ťažko a vpravo dolu mi to nejaký klip držal a plast sa ptehybal tak som to nedal uplne dole len odchylil a stačilo to :)

Kde si kupoval modul a kolko stal? Prip. link… Tiez zvažujem dorobiť.

Takže ak mám verziu 70.00.???, tak sa môžem pustiť do montáže a malo by to fungovať? Montáž vlastne spočíva v prepojení dvoch káblov s "tabletom" a modulom a výmena modulu v lakťovej opierke. Je ešte niečo, načo si dať pozor?

Back