Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Ahoj, montují za 4800,- se zárukou, více méně na počkání buď v Praze nebo v Hradešíně, tak pokud bys měla zájem, ozvi se. Ta Mazda navigace za 1800 jak tu někdo psal v příspěvku bude možná taky ode mně, mám je za stejnou cenu Umím do M3 i couvací kameru za 2tis. Na "komplety" dávám slevy ??Ahoj, máte nějaké zkušenosti se zabudováním apple car play v M3 BL 2017? Ráda bych upgrade.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ahoj, montují za 4800,- se zárukou, více méně na počkání buď v Praze nebo v Hradešíně, tak pokud bys měla zájem, ozvi se. Ta Mazda navigace za 1800 jak tu někdo psal v příspěvku bude možná taky ode mně, mám je za stejnou cenu Umím do M3 i couvací kameru za 2tis. Na "komplety" dávám slevy
Hej dnes by som chcel. Včera som updatol SW na 70.000.367A a po inštalácii by som chcel ešte zvnútra umyť auto ošetriť plasty a vystriekať dutiny a možno zajtra umyť a navoskovat. Uvidíme co stihnemTakže víkendová montáž? Dej vědět, jak dopadl výsledek. Já se na to chystám už rok
Pri rozoberani netreba mať strach a použiť občas väčšiu silu ale to video pomohlo. Ten lesklý plast okolo radiačnej páky išiel ťažko a vpravo dolu mi to nejaký klip držal a plast sa ptehybal tak som to nedal uplne dole len odchylil a stačilo toGratuluji. A při rozebrání plastů šlo všechno v pohodě? Údajně plast u řadící páky rád praská..
Samsung S22 256GB Tapatalk