- 818
Na ten Calinkit 4.0 jsem pávě na jejich FB stránkách viděl řadu problémů s ktualizacemi a verzí a myslím že to je právě tím, že tam jede androud pořád přes Apple protokol. To byl důvod proč jsem šel čisto do A2A, kde jsem viděl východu nativních portů na daný systém.
Trochu to trvalo, ale Číňan splnil dojednané, nově konečně dorazila náhrada A2A (Singapur nikoli jako původně z Francie) a chodí perfektně. Napoprvé se to trochu musí spřátelit s různými povoleními Mazda komunikace a pak už je to v pohodě. Pokud jdu z ulice, kdy Samsung SmartPhone není na Wi-Fi, tak připojení je bleskové (5-10s), tj. vlastně neprodleně, co vyrazím a vypnou se 360st Mazda kamery. Pokud jsem však na známé Wi-Fi (domov / práce s dosahem i lehce ven), tak chvíli trvá než detekuje nedostupnost té známé (jak se vozem již vzdaluji) a až poté připojí A2A krabičku.Jj, zpětně jsem toho našel taky mraky Ale dostanu šanci na reparát neb Číňan v Německu (tam jsem vracel nebožtíka) komunikuje na jedničku a klidně mi pošle nově A2A, resp. obojetnost jsem tímto vzdal
Jistě to není chyba, jen vlastnost...
Jinak jsem to trápil rozdělenou obrazovkou Android Auto, navigace a současně internet rádio či YouTube, do toho hovor out/in a zatím drží, žádné zvukové drop-outs a tak. Za 70+USD je to za mě bez ostudy a snad to tak zůstane