yyilnik
člen KLANu
- 62
aha celou jednotku ven a to hadam asi jen tak nejde behem minutyNejde o to, ci laik alebo profik alebo kto. Ten prepinac je skryty, tzn. ze na prepnutie je treba hub vybrat a rozobrat. A to je totalny nezmysel.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
aha celou jednotku ven a to hadam asi jen tak nejde behem minutyNejde o to, ci laik alebo profik alebo kto. Ten prepinac je skryty, tzn. ze na prepnutie je treba hub vybrat a rozobrat. A to je totalny nezmysel.
Uz to @no_hits negoval, tri prispevky vyssieaha celou jednotku ven a to hadam asi jen tak nejde behem minuty
Režim | Připojení | Funkce | Poznámka |
---|---|---|---|
AI Box (Android) | KABELEM | YouTube, Netflix, apky | Potřebuje hotspot + dotyk |
CarPlay (klasika) | BEZDRÁTOVĚ | Mapy, hudba, iOS apky | Funguje z iPhonu |
O víkendu proběhlo velké testovací finále a můžu potvrdit, že uvedený HUB je plně funkční jak s AA tak i ACP v obou módech wired/wireless. Zatím jsem se nesetkal s nějakým sekáním, odpojováním, či jinou neplechou. Nevím, jestli to může mít případně nějaký vliv na funkci, ale při zkoušení jsem měl MZD-AIO-TWEAKS odinstalované.Ak by sa ti vyskytla moznost vyskusat Wireless AA, bol by som ti velmi vdacny. Ja mam Wired AA uz od vyroby a ide mi prave o to bezdrotove. Chcem vediet, ci to nema oproti kablovemu pripojeniu velku odozvu, vypadky pripojenia a pod.
Mě by spíše zajímalo jestli by mě stačilo vyměnit ten hub v loketce abych měl USB C a možnost wirelles. V autě mám namontovanou jednu z prvních variant co umožnila AA po kabelu tak jen nevím zda se liší i ta kabeláž od infotaimentu. Ano nebudu to rozebírat znovu. Praskl mě tehdy rámeček.O víkendu proběhlo velké testovací finále a můžu potvrdit, že uvedený HUB je plně funkční jak s AA tak i ACP v obou módech wired/wireless. Zatím jsem se nesetkal s nějakým sekáním, odpojováním, či jinou neplechou. Nevím, jestli to může mít případně nějaký vliv na funkci, ale při zkoušení jsem měl MZD-AIO-TWEAKS odinstalované.
Ještě uvádím odkaz na mnou zkoušený HUB verze P3 Type-C včetně nářadí, ať to nemusíte hledat v předchozích příspěvcích:
![]()
Wireless type-c CarPlay Android Auto Adapter UBS Hub OEM for Retrofit Mazda 2 3 6 CX3 CX5 CX8 CX9 MX5 Demio Miata TK78669U0C Kit - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comwww.aliexpress.com