- 848
@Kaplan...ale spisovatel..dej pokoj..tím bych se asi neuživil jen když ted máme skoro všichni home office si vždycky sednu a snažím se předat dál jen pár svých zkušeností... .doufám že všichni tady zučastnění si budem užívat jen šťastné kilometry a i přes všechny patálie které nám může Mazda nachystat bude to úspěšný nový rok, doufejme že třeba konečně i v osobním setkání někde na best bezcovid srazu
@martin7810 ahoj jj, jsem od Přerova, a tuhle zacovidovanou dobu nějak už neřeším (už vím jaký to je žít bez čichu a chuti , takže kafčo a pokec můžem klidně někdy domluvit..vždyt s Kaplanem si to u Shreka planujem už nějaky ten čas..ale to je ve Zlíně..tam se dostanu jednou za čas...v Přerově jsem naopak téměř denně
@martin7810 ahoj jj, jsem od Přerova, a tuhle zacovidovanou dobu nějak už neřeším (už vím jaký to je žít bez čichu a chuti , takže kafčo a pokec můžem klidně někdy domluvit..vždyt s Kaplanem si to u Shreka planujem už nějaky ten čas..ale to je ve Zlíně..tam se dostanu jednou za čas...v Přerově jsem naopak téměř denně