Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
"Výbava". Na regulaci tuhosti podvozku zapomeň.Ahoj. Rád bych se zeptal na názor:
https://www.sauto.cz/osobni/detail/mazda/6/18505481?goFrom=list
A také na to, co si myslíte o automatu v kombinaci s takovým nájezdem. GJ 2.5 v automatu a FL je pro mě totiž trochu modla. Díky
A kde tedy takovéto auto hledat?To je strašně peněz, podle mě. Prodal jsem dvouletou, SkyG 165, Revolution, skvělý stav za necelých 600, podle mě dát za pětiletou nebo šestiletou 500 by byl dost úlet; trh se tak size může na první pohled zdát, ale snažil bych se to velmi výrazně stlačit dolů, je to nesmysl, když ta auta nová stála kolem 700 (podle výbavy cca 600 - 800), navíc po faceliftech postupně dostala (subjektivně) mnohem lepší přístrojovou desku, mnoho opravených problémů (výparníky klimatizace, převodovky, volant) a lepší odhlučnění... Když jsem teď na jaře prodával tu svou, jednou za (dlouhý) čas se objevilo něco třeba tříletého nad 500 (viděl jsem něco za 530 a 540), kde si myslím, že by to šlo taky na těch 500 usmlouvat, takže za mě by byla rada prostě čekat a koupit tady, nanejvýše tříleté, z první ruky, a o ceně se snažit nějak rozumně smlouvat. Sice si asi nevybereš barvu, ale co naplat, na tu to nejezdí... červené se zdají dražší (k mému štěstí). A k nájezdu si myslim, že já osobně bych velké auto, které najelo za 5 let jen 50 tisíc km snad radši ani nechtěl, hodně nepravidelný provoz autům nesvědčí... něco jiného je to u malého auta, tam bych čekal že to bylo třeba ježděním po blízkém okolí (tzn. krátké cesty, ale hlavně pravidelně), ale u velkého bych se toho víc bál, tam to může znamenat vždycky dlouhé odstavení, což zvlášť pokud nestálo v teplé garáži není moc dobré. Rozumné kilometry bych si představoval v téhle velikostní kategorii aspoň 15 tis km ročně nebo i víc, to pokud někdo nejel 3x za rok na dovolenou spíše odpovídá nějak pravidlenému provozu, při kterém se vše časěji hýbe, maže, méně hloubkově promrzá. Nemyslím, že by Skyactivy byly nějak rizikové, takže když bude mít auto 120t km s dobrou péčí, bude pořád skoro jako nové.
Fora, bazary, prodejci novych, inzerce... proste cekat a cihat, byt pripraveny pak transakci provest rychle. Mazd se prodava malo, tak se jich prodava malo i ojetych, takze asi jina nez vyckavaci strategie nemuze moc dobre fungovat (ve srovnani treba s nakupem VW Golf... clovek muze shlednout 10 podobnych aut za tyden ).
Pred-predchozi auta jsem treba ja (a vim, ze i jini clenove klanu) prodal pokazde na protiucet na miste, kde jsem kupoval novou Mazdu, takze podle me treba ti autorizovani prodejci muzou mit casto taky ojeta auta ve skvelem stavu... proste to jen majitel nemel cas nebo chut resit, protoze za me to po ty zkusenosti taky neni uplne snadne, prodat auto individualne naprimo; cena za ojetou v salonu Mazdy asi nebude tak prizniva, jako u inzerce/primeho prodeje, ale urcite se vsude da smlouvat.
Pokud nelze ztotožnit servisku s konkrétním VINem, tak to postrádá jakoukoliv vypovídací hodnotu o vozu. S individuálním dovozem z SRN bych byl velmi opatrný (údajně jsou bazary většinou v tureckých rukou). To už bych raději zaplatil koncesované firmě, aby mi auto dovezla "na klíč".VIN vozu mi ani nechcela dat kvoli "safety concerns" takto to vypada na prvej stranke toho PDFka co mi poslal - je to pravdepodobne screenshot z webu, pak to vytiskla, zacernila VIN a pak zas naskenovala
Zobrazit přílohu 25714
EDIT:
Je to mimochodom tento dealer:
https://www.google.com/maps/place/A...hUKEwjhtJLQsvnmAhVGaVAKHTc0DXsQ_BIwE3oECAwQCA
https://bischoff-nms.de/
https://www.facebook.com/autohausbischoff/
Servisovane to bolo u nich samych, pretoze su zaroven aj autorizovany servis