Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Ahoj, cena plus minus přiměřená (podle aplikace Carolina od Cebia). Výbava podle mého gusta, mám stejnou, holátko to rozhodně není. Regulace tuhosti podvozku je blbost inzerenta. Navigaci bych dokoupil, v té ceně se to ztratí. A hlavně: je to benzín! Pohlídat, jestli nebyla bouraná nebo utopená, jednat rychle.Ahoj, kamarád se dívá po šestce, co myslíte, je cena této přiměřená nebo je to prodávané pod cenou?
Mazda 6 2,0 i ATTRACTION A/T DPH | Sauto.cz
Inzerát na prodej Kombi Mazda 6, 2,0 i ATTRACTION A/T DPH. Stav: Ojeté; motor: 1 998 ccm, Benzín; barva Hnědá; tachometr 25 000 km; cena 619 900 Kč; prodejce AutoPalace Praha Letiště - Ojeté vozy - okres Praha-západwww.sauto.cz
Jetli by neslo cerpat z toho ze je to Edition 125...Ahoj. Prosim o radu k zjisteni vybavy..Ja jsem poridil zde neoblibenou disi, nemecko 2012, dle me jede dobře a ty delsi kvalty mi nevadi ani disi. Jen nejak poradne nevim celou vybavu. Je to 2.0 edition 125, bose, hlidani uhlu, dsc, vyhrev sedacka a sklo, psal tam automaticke brzdeni a asistent rozjezdu do kopce, maska ma v podkresu mrizku čtverečky, alu 17, polokuze, dual klima a prahy jsou plast.svetla vzadu zarovky tempomat asi nee..sem teda nekoukal...Prikladam vin:JMZGHA4E601491500 diky
Ahoj všem, jsem tu poprvé. Chystám se pořídit spolehlivější rodinné auto, než jsem měl dosud a za nejlepší považuju Mazdu 6 kombi. Pro jistotu bych si u vás chtěl ověřit pár věcí:
1) Když chci koupit spolehlivé auto, které by vydrželo dalších 10 let, má cenu uvažovat i o 9-10 leté Mazdě GJ? Mám rozpočet zhruba 350 tisíc Kč a za tu cenu se dá koupit i 5 leté Mondeo (2.0 TDCi) nebo 5 letý Avensis (2.0 D4d), tato auta by prý taky měla být spolehlivá. Srdcem volím Mazdu, rozumem si nejsem jistý...
2) Existují nějaké specifikace, kterým je dobré se vyhnout? Na komfortu mi nezáleží, klidně beru holátko (čím méně asistentů, tím lépe ), nejvíc mě láká atmosférický benzínový dvoulitr s manuálem
3) Většina šestek v českých bazarech jsou dovozy z Německa. Lze u nich do infotainmentu nahrát češtinu, nebo alespoň přepnout do angličtiny? Nebo je lepší dívat se po autech prodaných jako nová v Česku?
Předem díky moc!
Ahoj. Souhlas s @kubak. Jenom si nech nějakou rezervu na opravy. Auto nevydrží 10-15 let bez větších investic (většinou podvozek nebo brzdy), to bys musel mít velké štěstí. A naftu opravdu raděj nebrat.Ahoj všem, jsem tu poprvé. Chystám se pořídit spolehlivější rodinné auto, než jsem měl dosud a za nejlepší považuju Mazdu 6 kombi. Pro jistotu bych si u vás chtěl ověřit pár věcí:
1) Když chci koupit spolehlivé auto, které by vydrželo dalších 10 let, má cenu uvažovat i o 9-10 leté Mazdě GJ? Mám rozpočet zhruba 350 tisíc Kč a za tu cenu se dá koupit i 5 leté Mondeo (2.0 TDCi) nebo 5 letý Avensis (2.0 D4d), tato auta by prý taky měla být spolehlivá. Srdcem volím Mazdu, rozumem si nejsem jistý...
2) Existují nějaké specifikace, kterým je dobré se vyhnout? Na komfortu mi nezáleží, klidně beru holátko (čím méně asistentů, tím lépe ), nejvíc mě láká atmosférický benzínový dvoulitr s manuálem
3) Většina šestek v českých bazarech jsou dovozy z Německa. Lze u nich do infotainmentu nahrát češtinu, nebo alespoň přepnout do angličtiny? Nebo je lepší dívat se po autech prodaných jako nová v Česku?
Předem díky moc!
Pětileté Mondeo, bez váhání. Ideálně čtyřleté, i ty se dají sehnat kolem 300 - 350, chce to chvíli čekat. Ještě před časem se dalo narazit i na tříleté v sociální výbavě nebo vyšším nájezdu. A taky bych doporučil nízkou výbavu a manuál. 2.0 TDCi pozdějších generací umí s dobrou naftou a pravidelným používáním najet bez závady/servisu přes 350 tis (možná i víc, ještě uvidíme). Naši měli předchozí generaci, teď ji podědila sestra, nájezd už bude ke 400tkm, absolutní spolehlivost. Teď mají necelý rok další tříleté, opět 2.0 TDCi, automat (risk), ale opět už mnoho desítek tisíc km a naprosto bez problémů. Jízdně mi přijde bezva, hlavně v ohledu komfortu a ticha, naprosto srovnatelné s mou předloňskou Mazdou 6 s 2.5 s automatem, a o dost lepší, než byla před-2018 6 (tu jsem měl také).Ahoj všem, jsem tu poprvé. Chystám se pořídit spolehlivější rodinné auto, než jsem měl dosud a za nejlepší považuju Mazdu 6 kombi. Pro jistotu bych si u vás chtěl ověřit pár věcí:
Předem díky moc!