Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Mám na tom také podílObčas koukám na YT na Davida Kubrta a vozí teď celkem dost šestek.
Ahoj, ja jsem psal do Auto Effect Zlin (autorizovany servis) a poslali mi to emailem s tim, ze jsem napsal ze mam zajem o koupi toho auta. Jinak majitel by ji mel mit k dispozici take.Zdar chlapi,
jsem tu nový a musím říct, super forum, super "kolektiv". Zdejší diskuze jsou velice přínosné.
Nicméně, proč píšu, chci se jet podívat na jednu jetou Mazdu 6 s cílem koupě.
Lokální Mazda servis mi nebere telefon, viděl jsem, že Vy tu jste schopni jste vyjet elektronickou servisku?
VIN auta, zamýšleného koupit je:
JMZGJ626661317575
Děkuji za jakékoliv info
Rosťa
Ahoj, pošli mi email, pošlu ti serviskuZdar chlapi,
jsem tu nový a musím říct, super forum, super "kolektiv". Zdejší diskuze jsou velice přínosné.
Nicméně, proč píšu, chci se jet podívat na jednu jetou Mazdu 6 s cílem koupě.
Lokální Mazda servis mi nebere telefon, viděl jsem, že Vy tu jste schopni jste vyjet elektronickou servisku?
VIN auta, zamýšleného koupit je:
JMZGJ626661317575
Děkuji za jakékoliv info
Rosťa
Zdar,Ahoj, pošli mi email, pošlu ti servisku.
Nebo ti to zkusím do soukromé zprávy![]()
Máš to tam
Moc díky. Nicméně, mám ještě jeden dotaz, vozidlo k nám přijelo z Belgie, přičemž zkontrolujsiauto.cz mi říká viz příloha. Znamená sekce Kontrola poškození - K dispozici, že jsou na toto auto záznamy o nehodě? Tudíž, že si mám těch 6 kil zaplatit? Dík všemMáš to tamJsou to bohužel jenom obrázky, PDF vygenerovat nejde
Snad ti to pomůže.
Těžko říct, je to na toběMoc díky. Nicméně, mám ještě jeden dotaz, vozidlo k nám přijelo z Belgie, přičemž zkontrolujsiauto.cz mi říká viz příloha. Znamená sekce Kontrola poškození - K dispozici, že jsou na toto auto záznamy o nehodě? Tudíž, že si mám těch 6 kil zaplatit? Dík všem
Zobrazit přílohu 41032
OK, počkáme, co řekne zítra prodávající, třeba přizná barvu, že tam něco bylo, případně může mít i dokumentaciTěžko říct, je to na tobě
Já třeba v lednu kupoval GH a taky jsem si zaplatil kontrolu u Carvertical. Nakonec tam bylo jenom uvedené, že šlo o malé požkození v roce 2012 a že to bylo mezi 500 a 3000 euro, pod čímž si člověk moc nepředstavíPtal jsem se na to pak i prodávajícího, který o tom ani nevěděl...
Na druhou stranu, pokud do toho opravdu chceš jít, tak 600 ve výsledku není nic oproti kupní ceně a může ti to ušetřit dost problémů
![]()
Ja jsem takhle kupoval svoji pres Mazda ihned v roce 2017. Byl take rocni vuz, vice mene jsem udelal jen vizualni kontrolu a krom trochu odrenych kol a jedne male vady na laku jsem na nic nenarazil. Po me prohlidce jsem jednal o cene a vyjednal jsem si druhou sadu kol s pneu, prodlozenou zaruku a nejake dalsi prislusenstvi a jeste malinku slevu. Jelikoz se jedna o rocni vuz tak mas plnou zaruku jeste na dva roky tak bych se to nebal. Maximalne bych si to nechal projet pres carvertical nebo neco podobneho a nechal si zaslat servisku. Ja jsem zjistil ze byl meneny zadni naraznik protoze byl poskrabany (cena opravy byla 500 euro) a nakonec jsem o prodejce ziskal i fotky poskozeni i kdyz on pri prvnim jednani vubec o nicem nevedel.Ahoj borci,
zvažuju koupi zánovní Mazdy 6, zaujala mě tato nabídka z Prahy: https://praha5.mazdaihned.cz/Mazda/6/l4vy82gl/
Pojedu se na ni povídat za pár dní, myslíte, že je nutné s sebou shánět nějakého mechanika, když je to rok staré auto nebo to bude stačit projet, vyzkoušet funkce a obhlídnout opotřebení?
Díky za rady
A jak jste byl úspěšný v tom vyjednávání?Ja jsem takhle kupoval svoji pres Mazda ihned v roce 2017. Byl take rocni vuz, vice mene jsem udelal jen vizualni kontrolu a krom trochu odrenych kol a jedne male vady na laku jsem na nic nenarazil. Po me prohlidce jsem jednal o cene a vyjednal jsem si druhou sadu kol s pneu, prodlozenou zaruku a nejake dalsi prislusenstvi a jeste malinku slevu. Jelikoz se jedna o rocni vuz tak mas plnou zaruku jeste na dva roky tak bych se to nebal. Maximalne bych si to nechal projet pres carvertical nebo neco podobneho a nechal si zaslat servisku. Ja jsem zjistil ze byl meneny zadni naraznik protoze byl poskrabany (cena opravy byla 500 euro) a nakonec jsem o prodejce ziskal i fotky poskozeni i kdyz on pri prvnim jednani vubec o nicem nevedel.