Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Mám na tom také podílObčas koukám na YT na Davida Kubrta a vozí teď celkem dost šestek.
Ahoj, ja jsem psal do Auto Effect Zlin (autorizovany servis) a poslali mi to emailem s tim, ze jsem napsal ze mam zajem o koupi toho auta. Jinak majitel by ji mel mit k dispozici take.Zdar chlapi,
jsem tu nový a musím říct, super forum, super "kolektiv". Zdejší diskuze jsou velice přínosné.
Nicméně, proč píšu, chci se jet podívat na jednu jetou Mazdu 6 s cílem koupě.
Lokální Mazda servis mi nebere telefon, viděl jsem, že Vy tu jste schopni jste vyjet elektronickou servisku?
VIN auta, zamýšleného koupit je:
JMZGJ626661317575
Děkuji za jakékoliv info
Rosťa
Ahoj, pošli mi email, pošlu ti serviskuZdar chlapi,
jsem tu nový a musím říct, super forum, super "kolektiv". Zdejší diskuze jsou velice přínosné.
Nicméně, proč píšu, chci se jet podívat na jednu jetou Mazdu 6 s cílem koupě.
Lokální Mazda servis mi nebere telefon, viděl jsem, že Vy tu jste schopni jste vyjet elektronickou servisku?
VIN auta, zamýšleného koupit je:
JMZGJ626661317575
Děkuji za jakékoliv info
Rosťa
Zdar,Ahoj, pošli mi email, pošlu ti servisku.
Nebo ti to zkusím do soukromé zprávy
Máš to tam Jsou to bohužel jenom obrázky, PDF vygenerovat nejde
Moc díky. Nicméně, mám ještě jeden dotaz, vozidlo k nám přijelo z Belgie, přičemž zkontrolujsiauto.cz mi říká viz příloha. Znamená sekce Kontrola poškození - K dispozici, že jsou na toto auto záznamy o nehodě? Tudíž, že si mám těch 6 kil zaplatit? Dík všemMáš to tam Jsou to bohužel jenom obrázky, PDF vygenerovat nejde
Snad ti to pomůže.
Těžko říct, je to na toběMoc díky. Nicméně, mám ještě jeden dotaz, vozidlo k nám přijelo z Belgie, přičemž zkontrolujsiauto.cz mi říká viz příloha. Znamená sekce Kontrola poškození - K dispozici, že jsou na toto auto záznamy o nehodě? Tudíž, že si mám těch 6 kil zaplatit? Dík všem
Zobrazit přílohu 41032
OK, počkáme, co řekne zítra prodávající, třeba přizná barvu, že tam něco bylo, případně může mít i dokumentaci uvidímeTěžko říct, je to na tobě
Já třeba v lednu kupoval GH a taky jsem si zaplatil kontrolu u Carvertical. Nakonec tam bylo jenom uvedené, že šlo o malé požkození v roce 2012 a že to bylo mezi 500 a 3000 euro, pod čímž si člověk moc nepředstaví Ptal jsem se na to pak i prodávajícího, který o tom ani nevěděl... Na druhou stranu, pokud do toho opravdu chceš jít, tak 600 ve výsledku není nic oproti kupní ceně a může ti to ušetřit dost problémů
Ja jsem takhle kupoval svoji pres Mazda ihned v roce 2017. Byl take rocni vuz, vice mene jsem udelal jen vizualni kontrolu a krom trochu odrenych kol a jedne male vady na laku jsem na nic nenarazil. Po me prohlidce jsem jednal o cene a vyjednal jsem si druhou sadu kol s pneu, prodlozenou zaruku a nejake dalsi prislusenstvi a jeste malinku slevu. Jelikoz se jedna o rocni vuz tak mas plnou zaruku jeste na dva roky tak bych se to nebal. Maximalne bych si to nechal projet pres carvertical nebo neco podobneho a nechal si zaslat servisku. Ja jsem zjistil ze byl meneny zadni naraznik protoze byl poskrabany (cena opravy byla 500 euro) a nakonec jsem o prodejce ziskal i fotky poskozeni i kdyz on pri prvnim jednani vubec o nicem nevedel.Ahoj borci,
zvažuju koupi zánovní Mazdy 6, zaujala mě tato nabídka z Prahy: https://praha5.mazdaihned.cz/Mazda/6/l4vy82gl/
Pojedu se na ni povídat za pár dní, myslíte, že je nutné s sebou shánět nějakého mechanika, když je to rok staré auto nebo to bude stačit projet, vyzkoušet funkce a obhlídnout opotřebení?
Díky za rady
A jak jste byl úspěšný v tom vyjednávání?Ja jsem takhle kupoval svoji pres Mazda ihned v roce 2017. Byl take rocni vuz, vice mene jsem udelal jen vizualni kontrolu a krom trochu odrenych kol a jedne male vady na laku jsem na nic nenarazil. Po me prohlidce jsem jednal o cene a vyjednal jsem si druhou sadu kol s pneu, prodlozenou zaruku a nejake dalsi prislusenstvi a jeste malinku slevu. Jelikoz se jedna o rocni vuz tak mas plnou zaruku jeste na dva roky tak bych se to nebal. Maximalne bych si to nechal projet pres carvertical nebo neco podobneho a nechal si zaslat servisku. Ja jsem zjistil ze byl meneny zadni naraznik protoze byl poskrabany (cena opravy byla 500 euro) a nakonec jsem o prodejce ziskal i fotky poskozeni i kdyz on pri prvnim jednani vubec o nicem nevedel.