Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Je to tu napsané přesně v tom příspěvku, na který jsem ti odkazoval v odpovědi na soukromou zprávu.Dobrý deň,
chcel by som sa opýtať na Mazdu 6 10/2015 JMZGJ691691326901. Spadá toto auto do problémových motorov? Má cca 160 000km. Ďakujem.
I v dnesni konkurenci je dle meho porad Mazda z tech (nej)lepsich, zvlast s prihlednutim k designu a jizdnim vlastnostem... co jinyho zvolit?
V tomto bazaru ( ačkoliv se tváří jako soukromá osoba) jsem byl osobně. Po telefonu vše cajk apod. Na místě byl námi vybraný vůz orezlý a automobil vypadal spíše jako nějaké pracovní auto, které Němec prostě odstavil. Prodejce sice nabízel slevu, ale odjeli jsme bez auta. Třeba toto GH bude v pořádku, ale doporučuju opravdu velmi důkladnou prohlídku.
Dobrý den,Dobrý den,
plánuji nákup ojeté M6 a viděl jsem tuto GG/GY z roku 2007 http://www.amc-chrudim.cz/nabidka-automobilu/6-2-0-16-108-id:5181.auto (VIN JMZGY19F671448896).
Zobrazit přílohu 22283 Zobrazit přílohu 22284 Zobrazit přílohu 22285 Zobrazit přílohu 22282
Díky za reakci. Jak dlouho má takové auto šanci ještě vydržet? 5,6,7 let?Dobrý den,
koukal jsem na ten inzerát a auto vypadá fajn a zachovale. Podvozek podle mě odpovídá věku vozu. Zadní díl výfuku je podle mě po výměně. A z fotek nejsou vidět lemy. Hlavně zadní rády kvetou. Chce to zkontrolovat.
Já si teda nejsem jistý tou cenou, přijde mi vysoká. Ale důležité bude svezení.