• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Nákup ojeté Mazdy 6

Až budou v nabídce benzínové Mazdy 6 (GJ,GL) v takovém stavu a výbavě za podobné peníze, a můžou mít i dvojnásobný nájezd ;), tak už mě doufám bude jedna taková stát před domem :D:D. Zatím je situace na trhu ojetin trochu jiná tudíž u mne taková nabídka vzbuzuje pouze :D:D:D. Ale v té černé je opravdu moc hezká :rolleyes::rolleyes:

že by autor inzerce zapoměl připsat, že je potřeba doplatit dalších 200k leasing nebo úvěr..? :D

že by autor inzerce zapoměl připsat, že je potřeba doplatit dalších 200k leasing nebo úvěr..? :D
Tohle je úplně běžná praxe. Takto se to začíná praktikovat. A v USA to takto funguje při 90% prodejů. A my se bohužel k tomuto trendu také blížíme.

někdo se chtěl někomu pomstít, tak zveřejnil lákavé inzeráty s telefonním číslem...

některým to nedojde, jsou přece na netu neviditelní :)

Zdravím,
nabízí se možnost koupit Mazda 6 GH r.2010 tj. po FL, takže je tam 2.0 DISI benzín, najeto cca 160tisíc, cena cca 225 tisíc... .
Tak jsem nakonec tuto Mazdu vzdal, najezdím málo a krátké trasy, což asi pro DISI dobré není a pak taky ta rez...
Spíš bych teď poprosil o radu s jiným "kouskem", je to r.v.2009, sice 1.8, ale celkem zachovalá, taky z Německa. Jenom mi vrtá hlavou toto - odšrouboval jsem víčko, kam se leje olej a na zátce uvnitř byl takový bílý povlak. Dle prodejce je to tím, že to tam stojí dlouho (přes půl roku), že se jen občas nastartuje a moc to nejezdí. Víčko u chladicí kapaliny bylo čisté, v kapalině ani známka po oleji, barva tekutiny světle zelená. Tak nevím...
Servisní záznamy z D existují, nicméně jestli byste mohl někdo víc zjistit dle VINu: JMZGH198201227372, byl bych rád. Díky předem.

Ahoj. Můžu poprosit o názor na níže inzerovanou M6? Mám o ní vazny zájem. Předem díky

https://www.emotion-cars.cz/nabidka/mazda-6-ava8-134

Zajímavá servisní knížka. Škoda, že chybí první strana. Nicméně je zde jasné přetažení intervalu pro výměnu oleje, což motoru určitě neprospívá, zvláště tomu dieselovému. Navíc se s autem od poslední výplně najelo za deset měsíců jen pár kilometrů. Jinak vizuálně vypadá dobře. Cena je přetažená, tak jak ten servisní interval :)

Zajímavá servisní knížka. Škoda, že chybí první strana. Nicméně je zde jasné přetažení intervalu pro výměnu oleje, což motoru určitě neprospívá, zvláště tomu dieselovému. Navíc se s autem od poslední výplně najelo za deset měsíců jen pár kilometrů. Jinak vizuálně vypadá dobře. Cena je přetažená, tak jak ten servisní interval :)
1DAE591E-6A37-4BC8-A3E9-09D499E15F4C.png

Poslední úprava moderátorem:
Pokud najel s SH motorem 30721 na jednu náplň a nedostal nějaký goodwill výměnu oleje mimo záznam, tak to bude rekordman. Spíš ale jezdil na výměny k nezávislému servisu. :D

Tak ta první výměna je lepší, jak u mé služební fábie. Přetáhnout o víc jak 10k servisní interval, to snad není možné :)))
Je to auto z Německa, ještě může být manipulováno s tachometrem a možná najezdil mimo záznam dalších 50k, které se tak nějak schovali...těžko říct.

Je to auto z Německa, ještě může být manipulováno s tachometrem a možná najezdil mimo záznam dalších 50k, které se tak nějak schovali...těžko říct.
Najeté kilometry fakt nejsou u mazdy uložené jen v tachometru, ale prakticky ve všech jednotkách. ;)

Poslední úprava:
Ne, to nemyslím a ostatně to tam ani není napsáno. :D Jen je to dost složité a toto s největší pravděpodobností nebude ten případ.

Back