• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Nákup ojeté Mazdy 6

aha tam je plyn tak to bych nebral už tuplem

Ahoj,
Už nějakou dobu jsem toto fórum sledoval a hledal nové auto. Nakonec jsem koupil Mazdu 6 GL 2018 2.5 Revolution Top. A teď chci prodat svou starou Mazdu 6 GG 1.8, kterou mám 14 let. Je to super auto, ale tuším, že za ni asi nedostanu tolik, kolik bych si představoval. Můžete odhadnout, za kolik by se dala prodat. Vytvořil jsem inzerát. Kdyby měl někdo zájem, tak mi dejte vědět.
Díky,
Libor

Ahoj Všem!
Dle fóra co jsem tak přečetl to zde vypadá na skupinu fajn nadšenců a proto si jdu pro radu sem (chtěl jsem zkusit Facebook ale vzhledem k tomu jak špatnou zkušenost mám s "alfistama na FB" to radši ani nezkouším). Původně jsem měl Alfu Romeo 147 TS a 159 v TBičku (benzín only), párkrát jsem měl půjčenou i Giuliettu, auto je to krasný ale s přítelkyní sháníme "nové" a hlavně větší vozidlo z důvodu plánování rodiny a na Giulii už prostě rozpočet není, takže to Ital už nebude :( Cenovku máme do 400K + - a nejvíce mě zaujala tato Mazda 6. Je zde někdo, kdo dokáže dle VIN ověřit původ vozidla a návštěvy v servisu? Koukal jsem i do sekce "Prodej" ale nikdo 6 řadu neprodává. Díky všem za reakce ^^

Co se tyce servisni knizky tak, by ti ji mel poskytnout (zaslat emailem) jakykoliv autorizovany servis a co se tyce jakehokoliv provereni puvodu vozidla tak ja jsem osobne jsem volil www.zkountrolujsiauto.cz, coz provozuje CEBIA.

Je zde někdo, kdo dokáže dle VIN ověřit původ vozidla a návštěvy v servisu?
Ten majitel tam píše "El.serviska." tzn. je zřejmě schopen poslat zájemci příslušné PDF na dotaz. Jinak to je výbava Attraction, což je taková střední akceptovatelná, žádný holobyt. Více viz naše ceníky tady.

Díky za odpověď, inu ono asi nelze očekávat lepší výbavu když mám rozpočet "jen"400K, líbila by se mi Revolution ale to je skoro TOP a samozřejmě, kdyby někdo prodával zde na fóru s jasnou historií vozu tak bych to bral všema 10ti.

Díky za odpověď, inu ono asi nelze očekávat lepší výbavu když mám rozpočet "jen"400K, líbila by se mi Revolution ale to je skoro TOP a samozřejmě, kdyby někdo prodával zde na fóru s jasnou historií vozu tak bych to bral všema 10ti.
Asi bych jen maličko přidal za 430 máš pěkné facelifty, i třeba 165k.

To už je asi mimo limit, jen dalších 20K by stálo aby auto někdo ze zahraničí přivezl. Skončil bych pak na ceně kolem 450-460K. Navíc těch 400K je pro mě konečná cena :(

Jako třeba tahle Mazda by se mi líbila ale říkám, nikdy jsem to neabsolvoval (byť z tvého příspěvku to vypadá jednoduše). Angličtinu ovládám ale né na takové úrovni a dost pochybuji, že bych tohle zvládl. Navíc bych stejně potřeboval sebou člověka, co by zkontroloval technický stav vozidla takže bych to radši nechal na někom, kdo tomu rozumí :)

Jak jsi to poznal? Já jsem tak dlouho koukal po ojetinách, až mám nové, ale stále ty ojetiny sleduju a dost se bavim, hlavně jak je přesouvají mezi jednotlivými bazary a dělají z nich jiná auta s jinou povídačkou. Ty pohádky v českých bazarech, to je fakt pro otrlé. A to vůbec nemluvím o falešných serviskách (dokonce mi někde nabízeli s prázdnou či razítky bez textu, jako bonus), "uklepnutých" VIN či stočených stovkách tisíc kilometrů.

Čau, tak za ty prachy tam toho moc na vymýšlení není. Projít takovou tu klasiku jako u každého jiného auta. Brzdy, světla, zda auta netáhne ke straně( nápravy) , v tomto případě i stav kastle. Motor už víš, jak na tom je, takže hlídat olej.

@shr3k @moreplavec a právě proto bych nejraději něco z CZ i když to taky není výhra. Alfy jsem taky bral vždy jen od lidí z klubu, kde uživatel vedl kartu co s autem prováděl, jak moc trpělo na závady atp. Jenže jsem koukal, že je ta 6tková řada asi moc nová a málo kdo jí pustí a když pustí tak za víc jak 400K. Ještě jsem koukal na 3kovou řadu v sedanu a když prostě neseženu 6 tak asi sáhneme po 3kové řadě.

Zdravím, prosím o radu. Sháním pro mě nové auto a koukal jsem i na mazdy 6 s 2.0 či 2.2 chtěl bych si ji přivézt z Německa,ale nevím abych nekoupil něco co nechci :) Co jsem četl o těch motorech taky by měly držet, ale záleží na předchozím zacházení což asi nikdy nezjistím dokud se něco nenajezdí a 2.0. by asi měl papat méně ale nevím jaká je praxe. Koukám po rocích od 2008 +-. Jezdím do práce cca 25km tam a zpět a občas delší trasy, ale přikláním se k naftě. Dají se pořídit ve slušné výbavě a ne za moc peněz, ale aby mě to pak nestálo kalhoty. Děkuji za případné rady a tipy.

Back