Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Ten Economy balíček za 8 500 Kč, to asi vozej stříknout do Antverp ne?někdo nějakou novou zkušenost středočeský kraj + Praha ? zdá se že http://www.antikoroze.cz/cenik-dle-vozu trošku podražily
Něco na bázi vosku dělá Wurth, ale proti mechanickému poškození od kamínků to asi moc nebudeNeřešil někdo ošetření podvozku pouze obnovením voskové vrstvy? Nemám to tak hrozné, jen vosk už není na těch nejnáchylnějších místech.
Bezbarvý vosk ve spreji funguje, ale musíš auto před každou zimou zvednout a znovu nastříkat choulostivé díly.Neřešil někdo ošetření podvozku pouze obnovením voskové vrstvy? Nemám to tak hrozné, jen vosk už není na těch nejnáchylnějších místech.
Hned jak jsem přivezl auto ze salonu, šup na zdviž, odstrojil jsem co šlo, zamaskoval a nastříkal spodek transparentním voskem Dinitrol Korottek (dělají také ve spreji). Po 2 letech zatím dobrý. Za rok to udělám znovu. Nechtěl jsem použít nic černýho, abych viděl, jestli se pod nástřikem něco neděje. V tý době jsem si to mohl udělat v práci, což bylo velký +.Neřešil někdo ošetření podvozku pouze obnovením voskové vrstvy? Nemám to tak hrozné, jen vosk už není na těch nejnáchylnějších místech.
Pegas...mas na mysli tu voskovou vrstvu, jak se splichne na podvozek, aby se nereklo, anebo mas uz neco "na zakazku"? Protoze v 1.pripade mas vosk skutecne jen tam, kam jim to dostriklo. O nejakem ostreni pod plasty a kryty nemuze byt ani rec . V tom pripade bych doporucil to nekomu nechat udelat poradne.
Tak to zkusíme ještě jednou
Zobrazit přílohu 24081 Zobrazit přílohu 24082 Zobrazit přílohu 24083 Zobrazit přílohu 24084 Zobrazit přílohu 24085
to bysme taky rádi věděli, když to nemáš v podpisutak se ptám,co mám za káru
Jinak dík za rýpnutí. . "Trošku" jsem si to pročítal, proto jsem šel spát v 6. hod a v 7 vstával ). A proto jsem již psal konkrétní dotazy, na konkrétní lidi, kteří to nedávno absolvovali. Stačilo přečíst celý dotaz. .