devil5
rodinný člen KLANu
- 309
přispěvky o oleji jsou nejvíc co sleduji... do dneška netuším co je Top osobně leju Castrol EDGE Titanium FST 5W-40 a moje Mazda si chrochtápřesně tak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
přispěvky o oleji jsou nejvíc co sleduji... do dneška netuším co je Top osobně leju Castrol EDGE Titanium FST 5W-40 a moje Mazda si chrochtápřesně tak
Já minule dotáhl taky filtr s citem, namazal těsnění a nemohl jsem to povolit, ani tím ozubeným pákovým klíčem na filtry. Na příště jsem se nachystal a vytiskl si klíč na 3D tiskárně, je to dělané na povolení rukou a jde do toho strčit i ráčna, tak snad to půjde)))Nikdy som nemal problem povolit filter, ktory som sam rukou pritiahol. Problem som mal iba s filtrom po servise. Normalne namaz tesnenie olejom a pritiahni s citom rukou.
Pěkná práce.?Já minule dotáhl taky filtr s citem, namazal těsnění a nemohl jsem to povolit, ani tím ozubeným pákovým klíčem na filtry. Na příště jsem se nachystal a vytiskl si klíč na 3D tiskárně, je to dělané na povolení rukou a jde do toho strčit i ráčna, tak snad to půjde)))
Zobrazit přílohu 34996
Ty kaly a bordel co je dole pochybuju že dobře vysaješ.Uvidím, kedy sa mi podarí dostať k oprave tej sruby, ale tento tu spôsob mi absolútne nevadí a zdá sa mi ze je ešte efektívnejší keďže som vytiahol o niekoľko deci viac ako pri vypúšťani.