Tak jak se vám teď jezdí? U nás na jihu Čech jsou teď ideální podmínky.
Včera jsem dal po ránu 50 km na celoročkách 3 sezóna, potom řídila mladá cca 350 km na celoročkách 1 sezónu v podstatě největší problém měla na výjezdu z garáže od Max6 ale to bylo hlavně kvůli tomu, že se špatně rozjížděla, jinak pak v noci kolem půlnoci jsme vyjížděli ode mne z dílny od řeky do dlouhého stoupání kde pravidelně každou zimu stojí auta ve svahu a v pohodě, cestou 3 spadlé stromy - 1 jsme s jinými lidmi odtahovali ze silnice aby se dalo projet (hasiči mohli až za hodinu s tím ze toho mají hodně což je jasný vzhledem k situaci). Jinak v jednom velkém kopci jsme potkali bohužel blbce který neunesl že ho chce někdo předjet - dva pruhy nahoru a jeden pruh dolu - vše neprohrnuté. Pán v Octavií 3-4 generace když jsme ho dojíždeli začal jezdit ze strany na stranu a snažil se nás zablokovat - nechápu - no objeli jsme ho do protisměru - když jsme byly na kopci koukám že octavia zůstala v půlce viset a dál už nejel.
Dnes jsme vyrazili na výlet jen tak se projet 150 km s mým autem a paráda jen škoda, že ještě nedošlo na pořádný test řetězů - dalo by se ale nějak se mi nechtělo je v tom marastu nasazovat.
Zde malé foto po ránu pro odpůrce celoroček kteří tvrdí že jsou na sněhu k ničemu a fungují jen při pár centimetrech - nejsou fungují velice dobře.
Možná zítra testnu ty řetězy jestli to nebude už moc protažené.
Zobrazit přílohu 49054