Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Nic im nie je. Po mesiaci stani vonku na aute na slnku zostarnu viac ako za ten rok a ctvrt vo skladePo obsiahlych recenziach a studovania tej najlepsej celorocky za dany peniaz v danej kategorii som sa nakoniec rozhodol pre Hankook Kynergy 4S2. Dnes konecne dorazili. Nadsenie vsak velmi rychlo opadlo zo zistenia, ze dealer mi poslal DOT 2122. Kurwa to ako fakt? Tretinu zivotnosti mam tak za sebou a este nemam ani obute…Zobrazit přílohu 48547
Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
Toho obchodníka nejmenuješ proto, aby sis ho uchránil jen pro sebe? Myslel jsem, že si tu sdělujeme i recenze poskytovatelů služeb a obchodníků.U jednoho nejmenovaného (velkého) obchodníka s pneu jsem je poprosil, zda bych se mohl dojet podívat na 3 sady pneumatik a že bych si vybral podle ochrany ráfku. Nejen, že mi vyhověli, ale když jsem přijel, tak pro mě byly ve skladu připraveny 3 komínky. Takže všechno lze....
Bylo to pro moje krasne modre oci a sarmToho obchodníka nejmenuješ proto, aby sis ho uchránil jen pro sebe? Myslel jsem, že si tu sdělujeme i recenze poskytovatelů služeb a obchodníků.