- 4 175
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Taky jsem měl na GJ 19" Azenis fk520 z Turecka a super gumy, tiché, perfektně držely, jen kilometrový výkon nic moc, letošní sezónu by ještě daly, ale příští už ne tak počítám nájezd tak 20-25 tkm.Tak dnes dorazily ty gumy Falken Azenis a trosku me zarazilo, ze jsou vyrobene v Turecku. Tak pevne doufam, ze jizdni vlastnosti budou OK
Také jsem koupil FK510, neboť FK520 se v rozměru 215/45/18 nevyrábí.Tak já, japan Sumitomo heavy industry, ale FK510.
Foukas 2.2/2.2?Zkuste 2.2 jak dávám já
To už ale v každé druhé zatáčce pískáš,ne?Nebo 2.0/2.0 jako mám já pro fajnšmekry
Vůbec ne. Jsem schopná je na okreskach zahřát, že se tlak zvedne i 0.2, takže pak jsem na takovém ideáluTo už ale v každé druhé zatáčce pískáš,ne?
Tak to mas lepici tmel v kazde gume, jako ja na MTB, ne?Nebo 2.0/2.0 jako mám já pro fajnšmekry