Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Tyhle lepivy gumy maji vyhodu, ze se muzou davat i v uzsim rozmeru, pokud mas moznost. Byvaji uz dost owerkillTed mas jaky? 225 215?celkově je cítit že část výkonu auto spotřebuje na to aby gumy "odlepilo" od země. No a pak spotřeba
To ty pneumatky musi mit zespodu suchy zip a silnice v okoli taky, ne? Myslim ze v extremu se uvadi, ze mezi pneu s nizkym valivym odporem a maximalnim valivym odporem je vliv na spotrebu do 10 %, bezne se udava rozdil spise do 3 %. Michelin uvadi u ePrimacy usporu az 0.21 l proti nejhorsi konkurenci, u VW Golf 1.5 TSI. Pokud bys mel beznou spotrebu 8, a ted 10, tak je to 25 % navrch, skoro 3x vic, nez je povazovano za maximalni rozdil. Bezne uvadeny rozdil mezi nejlepsi/nejhorsi v nezavislych testech je na aute stredni tridy 0.2 - 0.3l/100 km.oproti 17" celoročkám hankook šla spotřeba v průměru o 2L/100km nahoru, když mám navíc zaplou klimu, nedostanu se ani na okreskach s rodinou na výletě pod 10L/100km.
Mimochodem nejdříve jsi psal o vlivu na spotřebu 3-10%, nyní píšeš 10-25% ... Radši to ukončíme než se do toho zamotáme a budeme ostatním pro zábavu...
Pri Continental je to ssr a to táto nemá, neviem či to celoročné majú.V tomhle rozměru jsem je viděl skoro všude jen Runflat verzi, takže jsem objednal Bridgestone turanza allseason 6