- 430
Včera jsem na GH objednal ty samé, tak jsem na ně taky zvědav..Mazdice dostala včera nový zimní gumy Kleber Krisalp HP3, mají dost měkkou bočnice, tak jsem zvědavej jak se budou chovat
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Včera jsem na GH objednal ty samé, tak jsem na ně taky zvědav..Mazdice dostala včera nový zimní gumy Kleber Krisalp HP3, mají dost měkkou bočnice, tak jsem zvědavej jak se budou chovat
Premyslim, ze je objednam v 235/55/17 na ne-Mazdu. Fakt maji tak mekkou bocnici? Maji ochranu rafku? Mas je v XL? A jaky hm.index?Mazdice dostala včera nový zimní gumy Kleber Krisalp HP3, mají dost měkkou bočnice, tak jsem zvědavej jak se budou chovat
Já mám ty Klebery HP3 v provedení XL a nepřijde mi, že by na nich auto více plavalo v zatáčkách oproti předchozím Continentalům. Naproti tomu vše ostatní je oproti sundaným Conti TS 830 znatelně lepší.V servisu kde mě znamej gumy dával na disky, měl i hankooky i-cept a nějaký nokiany, Ty byly nastejno, ale moje klebery měly bok jak hadr
Kleber Krisalp HP3 225/55R17 97 H... Nejsou XL, ochranu nemají, ale jsou tak "buclatý", že jsou širší než ráfek. Na nerovnostech v zatáčce je to dost znát, ale jsou na zimu, to jezdím mírněji a jsou to snad nejtišší gumy co jsem zatím měl
Jen nevím co na léto
Hankook S1 Evo3 - 12000Kč, tiché, vydrž max 2 sezóny
Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6 - dobře drží, 14000Kč, výdrž max 3 sezóny
Bridgestone Turanza - 13000Kč, nedrží jak goodyear, velká výdrž
Letos jsem na zkoušku koupil na jedno auto nové celoroční Continental AllSeason Contact 2. V létě zatím dobré, podařilo se mi jí za jedné situace utrhnout, velmi rychlá jízda na klikaté okresce při velmi horkém dni. Ještě otestujeme jak se bude chovat v zimě. Protože na léto jsem spokojen. Za mě lepší než kupovat levnou letní a zimní gumu, lepší koupit lepší celoročku.Sleduju v poslední době trend výrazně se zlepšujích celoroček, ostatně i hodně z vás tady na ně přešlo, ale asi se ještě nějakou dobu budu držet modelu přehazování léto/zima.