Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Jenže do Tater je ti Alpský symbol k prdu, tam potřebuješ Tatranský.Ano vím... Ale celoroční pneu má přece alpský symbol, tím pádem mi nikdo v Alpách ani Tatrách nemůže dát pokutu jestli si rozumíme
V létě jsem tomu dával na prdel docela dost, nepíská a utrhla se v podstatě jen jednou. Okresky si užívám a gumy mě moc neomezují, naopak za horšího počasí mají i lepší odvod vody. Ale souhlasím, že jsou to spíš gumy na druhé auto, případně městské přibližovadlo.Na SUV jsem to aplikoval a super ale u M3 jsem do toho nakonec nešel právě z důvodu že za teplých měsíců jezdím hodně na hraně okresky a mám trochu strach dávat tam kompromis.
Do Tater a vlastně i jinam - jedině Tatranský čaj .Jenže do Tater je ti Alpský symbol k prdu, tam potřebuješ Tatranský.
Na tůry ideální,ale dodržet dávkování,jinak se potom člověk válí po zemi.Do Tater a vlastně i jinam - jedině Tatranský čaj .
Odesláno z mého 23127PN0CG pomocí Tapatalk
U Mazdy 3 (BM) špatně, po 8 letech provozu samý puchýř (orig. R16 made in China). U Hondy CR-V první Gen to bylo lepší. Po 18 letech provozu, co jsem ji prodával, taky občas puchýř, ale v daleko menší míře než u aktuálně o více než polovinu mladší M3. U šesti leté Vitary, kde mám na zimu originální ALU R17 jsem po minulé zimě našel jeden malý puchýřek, takže taky lepší ochrana než u M3.Co originál hlinikače? Jak snášeji zimu a sůl?
Taky se mi ty origo 16" čínský šmejdy loupou a to sníh skoro neviděly......
O gumách nic nepíšu a disky jsou made in China.Mám od včerajška prezuté aj keď bolo vonku +17. Pneumatiky Dunlop WINTER SPORT 5 a disky
Keď máte na mysli origo 16" z prvovýroby zn. TOYO tak tie sú made in Japan a nie čína. Ja ich mám tak isto skoro ako nové a to majú 10 rokov. Najazdené celkovo aj zo zimákmy 106 tis.km. Vzorka v predu 0,4 a vzadu 0,6 mm. Sú už ale tvrdé a budúcu sezónu asi sa nahradia novými.
Zobrazit přílohu 53887
Presne to som urobil, kúpil som disky s papierom, celoročné pneu, zapísal a jazdímNo mě by spíše zajímalo čím je ideálně nahradit když jsou tedy takové srajdy pač ve vlakne o jiném ET mě doposud nikdo nedokázal odpovědět. Hodlám přejít na celorocky a přestat se trápit s prezouvanim.
Samsung S22 256GB Tapatalk