• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

podvozek Pneumatiky

Jaké letní pneu 225/45 R18 pro lehce sportovní jízdu ? (každý 2 hlasy)

• Celkem voličů
    49
Já jako levný celoročky beru hankooky a ty to mají, ty ještě levnější chápu jako odpad co má zalepit diru na trhu

Není to tak dávno co nejlevnější/asijské a nevím jaké letní pneu klidně měli m+s protože vlastnosti té pneumatiky v zimě nikdo neověřoval a výrobce si na pneu mohl napsat co chtěl... Proto vznikl ten alpský symbol a pneu která ho má musí při homologaci prokázat vlastnosti v zimních podmínkách. Jestli to ale reálně někdo zkouší netuším,tohle mi řekli v pneuservisu😋 A právě v současnosti končí přechodné období kdy stačilo jen m+s proto tolik povyku kolem toho...

Na SUV jsem to aplikoval a super ale u M3 jsem do toho nakonec nešel právě z důvodu že za teplých měsíců jezdím hodně na hraně okresky a mám trochu strach dávat tam kompromis.
V létě jsem tomu dával na prdel docela dost, nepíská a utrhla se v podstatě jen jednou. Okresky si užívám a gumy mě moc neomezují, naopak za horšího počasí mají i lepší odvod vody. Ale souhlasím, že jsou to spíš gumy na druhé auto, případně městské přibližovadlo.
Vždy to bude o kompromisu a o tom co člověk chce, to by si měl člověk uvědomit. Na celoročky v diskuzích nejvíce prskají lidé, co jezdí na Tomketech nebo podobných hrůzách.

Back