Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Asi nezbude ,než tam znovu dát ty Turanzy ,co tam dávají z výroby .
ContiPremiumContact 2/5, Primacy 4 a Turanza T005. Primacy asi z toho vydrží nejdéle.Zdarec, potřebuji letní pneu na cx 3, probíráte tu vesměs jenom 18 palcovky ale já mám rozměr 215 /60 /16, nějaké tipy ??
„Blbej cenovej rozměr“ mě nepřekvapil, počítal jsem s tím už před nákupem vozu. Naopak jsem čekal vyšší kusovou cenu, možná jsem se tenkrát díval na ceny ve vrcholu sezony.To je hodně blbej rozměr cenově, a to jsem si říkal že horší jak na GH to být nemůže
ma nejaky zmysel drzat sa jedneho modelu a kupit 2x turanza alebo je to jedno a mozem tam dat lacnejsie napr. Hankooky ventus prime s ktorymi mam dost dobru skusenost? Aku mate s tymto skusenost? Na predchadzajucom aute som mal vzdy rovnaku znacku a rovnaky DOT na oboch napravach zimne aj letne.