- 1 808
Tak samozřejmě. Pít se dá voda a jíst se dá chleba se sádlem a k tomu občas salát a jablko, aby nedošlo na kurděje, a asi bychom neumřeli. Taktéž na jízdu z bodu A do bodu B bez jakýchkoliv očekávání a nároků bych si nekupoval Mazdu, ale rovnou třeba desetiletou Thalii, Dacii nebo i Felicii, a opravdu bych pak neřešil jiné pneu na jiné nápravě. Mně k Mazdám nějak automaticky naskakuje "radost z řízení" a pak mi to přijde kontraproduktivní, když to auto má na víc a trochu jde i o bezpečnost. Samozřejmě pokud to finančně nejde, tak to nejde, ale pak je to zase zbytečná otázka, ne?
Za mě prostě zkusit sehnat dva kusy nebo celou mírně ojetou sadu (a dva nejlepší kusy z ní vzít) stejných pneu, jako jsou ty dvě, co bych si nechával.
Ale stáří pěti let bych se taky nutně nebál, pokud by to byl jediný důvod k výměně
Za mě prostě zkusit sehnat dva kusy nebo celou mírně ojetou sadu (a dva nejlepší kusy z ní vzít) stejných pneu, jako jsou ty dvě, co bych si nechával.
Ale stáří pěti let bych se taky nutně nebál, pokud by to byl jediný důvod k výměně