Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
to ano, ale ne na displeji maleho telefonu : na PC to je samo vice nez zretelne..Ta ochrana je tam dobře viditelná
A funguje ta ochrana? A maji to i jine pneu nebo je to patent Falkenu?
Z moji zkusenosti nefunguje. Mel jsem ji na dvou autech, se kterymi jsem tehdy jeste parkoval a jezdil po meste, a zabrani to opravdu jen tomu absolutne nejjemnejsimu otreni... Ale kdyz treba vycniva jeden segment obrubniku, obrubnik je vykloneny, nebo jsem proste byl vic kolmo, cvakne se to a normalne se skrabne disk. A to jsem fakt extremne opatrny a peclivy ridic - co ve meste neziju, nemam na discich jediny skrabnuti ani bez tyhle ochrany. Auto je proste silene tezka vec, pro kterou nejaka guma neni nic - kdo zazil odbrzdeny auto pohybujuci se i treba 1 km/h, vi. Za me je to teda takova spis marketingova vec. Jo a mel jsem to na Nokianech a Michelin.A funguje ta ochrana? A maji to i jine pneu nebo je to patent Falkenu?
Ja pokukuju po SU4 jako obyc pneu a pak po Nankang NS2R jako lepsi pneu.Jarní objednávka provedena...
https://www.pneugrip.cz/nexen-nfera-su1-225-45-r19-96w-xl~z8807622409905.html
A nevis jak jsou na tom vseobecne tyhle typy pneu v rozmeru 205/55/16? Na Primere jsem mel UHP GT-Radial 205/50/16 a na nase silnice akorat. Ale 55 ma uz o 1cm vyssi bocnici a toho se bojim, aby se nerolovaly. A ve 215/45/17 tam uz mam zase obavy, ze to bude zbytecny overkill sirka dezenu/vykon a moc nizka bocnice.NS-2R nejsou špatný...
A ty je mas v jakem rozmeru ty piloty? Ja u tech GT-Radial mel bocnici 2x polyester a i fachman co mi je nazovatal rikal, ze jdou daleko hur, nez jeste nejaky sirsi s nizsi bocnici. V 55 se prave dela jen NS2R a Toyo R1R. Ale R1R ted hodne vyletely s cenou. Na nissan klubu zase naopak nekteri psali, ze 595RSR ma mekkou bocniciNepamatuju si, ale s cim to porovnavali. Kazdopadne v ve 205/55 se nedelaji, tak je to fuk. Zkusim napsat asi jagymu, jestli od nej nekdo nejezdi 205/55. Ten ma taky na nissanklubu ban. Ale ja mam zrejme rokord. Me ho dal ten mental na 10 letMichelin ps4 i když se vyzutá tváří jako kus hadru tak po obutí to funguje relativně dost pevně, šutr jako 595RS-R
on je hroznej.Já mám lifetime permanent ban už asi 5let
Piloty mam 225/45/18 originální rozměr
No ja kdyz vidim tenhle rozmer, tak prvni co si reknu OchcavkaTeď se dívám že v tom blbým rozměru 205/55/16