Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Resim uplne stejny problem. U Primery hodne pomohli KYB Ultra SR ve spojeni se Sport/GT pruzinama. Na mazdu zkusim Bilstein B6, ale nevim co si mam myslet o tech stock pruzinach. Jmenuje se to sport, ale jina verze nez sport neni. Snizovat nechci a sport pruziny nesnizeny nikdo nedela. Takze jedine nechat stock a nechat se prekvapit, a nebo zjistit, kdo dela tuzsi nahradu, a nebo tam dat z klepocmouda.Jsem s PS4 maximálně spokojen. Jen jsem si už zvykl a štve mě že se auto v zatáčkách, hlavně Skových, moc naklání. Uvažuju o tužších stabilizátorech... Ale ty ceny
Goodyear eagle bývají hlučnější. Počkej si na mokro bude veselo
Cena je taky jediná výhoda té gumyAk lacnu gumu, tak Sava UHP 2
Měl jsem UHP první generaci a byly super.Cena je taky jediná výhoda té gumy
Je v cene Barumiek a je lepsia. Staci pozriet testy alebo uzivatelske recenzie na tyrereviews.co.ukCena je taky jediná výhoda té gumy